Медия без
политическа реклама

"ЦСКА-София" не успя да победи тима на бившия си капитан

13 Яну. 2021
CSKA.BG
Нападателят на "ЦСКА-София" Али Соу (вдясно) се опитва да се измъкне от играч на "Стал".

"ЦСКА-София" завърши 0:0 срещу полския първодивизионен "Стал" (Миелец) във втората си контрола на лагера в Турция. Като титуляр за съперника започна бившият капитан на "ЦСКА-София" Божидар Чорбаджийски, който премина в "Стал" през октомври м.г., след като бе освободен от столичния клуб. Като резерва за поляците пък се появи друг българин - Александър Колев, който доскоро играеше под ръководството на Стойчо Младенов в казахстанския "Кайсар".

Тимът на "ЦСКА-София" имаше своите шансове, като опасни удари отправиха Петър Занев, Юнус Санкаре и Мартин Смоленски. Треньорът Бруно Акрапович пусна отново като титуляр младия нападател Радослав Живков, както и при победата с 4:0 над дублиращия тим на "Анталияспор" в събота в първата контрола на турска земя. Тимът на "Стал" пък отбеляза попадение преди почивката, но то бе отменено заради нарушение в атака. След почивката Акрапович смени целия стартов състав.

"Двата отбора играха твърдо. На пръв план беше да минем през контузии. Изпробвахме различни варианти. Доволен съм от това, но като мач не мога да съм доволен. Не давахме на противника да има положения. Но и ние нямахме много положения. Нямахме пространство. Не се получи. При мен на първо място стои да не получим гол. Това направихме и днес. След почивката трябва да похваля малкия Александър Бучков, който изигра добър мач. Младите се справят много професионално. Те имат желание да покажат качества. Искам още повече от тях, да притесняват титулярите и да разчитам на тях, когато имам нужда. Доволен съм от това, което направихме до момента. Този период не е приятен, но е много важен. Трябва да натрупаме сила", коментира след мача Акрапович пред "Диема спорт".

Последната контрола ще е в неделя, като съперникът се уточнява. В понеделник "ЦСКА-София" ще се завърне в България.

Още по темата