Медия без
политическа реклама

Рита Ора от чинията на Бузлуджа до панелките в Перник

11 Февр. 2021
снимка: Инстаграм

Британската попзвезда Рита Ора влезе в новините у нас с кадри от новия си клип Bang. Песента ще излезе утре, но певицата и актриса от косовско-албански произход сподели в своя Инстаграм профил кадри с екзотични декори от България.

Част от видеото на песента, в която участва и световният диджей №1 Давид Гета е заснето в тежки зимни условия на чинията за Бузлуджа. Снимките бяха през декември, a bTV съобщава, че снимачният екип е изискал и получил разрешение от областния управител на Стара Загора. То е било нужно за снимките вътре в иначе безстопанстопанснения бивш монумент на БКП, отдавна изоставен на природните стихии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

След Бузлуджа снимките се прехвърлят в панелен квартал в покрайнините на Перник. Там Рита Ора пее в носия с пендари, създадена от косовската модна къща „Валдрин Сахити”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Видеоклипът към Bang е сниман през декември, а на певицата се наложи да остане седмица по-дълго от предвиденото заради спрените полети от и за Великобритания след изолирането на новия "британски" щам на коронавируса. Все пак тя успя да се прибере у дома за Коледа.

30-годишната Рита Ора е родена в Прищина, но семейството й емигрира във Великобритания, когато е още бебе. Тя израства на Острова и се изявява като актриса и певица още в детските си години, а пробива в класациите през 2012 г. с парчето Hot Right Now и албума Ora, и двете достигнали до първо място. Участва и във филмовата екранизация по бестселъра "Петдесет нюанса сиво".

 

Още по темата