Медия без
политическа реклама

Фейк бюлетин

Ангелкова отказа номинация за "Оскар", много паднало нивото

То и преди не било нищо особено

Николина Ангелкова, бивш министър на туризма, областен координатор на ГЕРБ за София-Област и кандидат-депутат, твърдо отказала всякакви номинации за "Оскар" и дори отказала да присъства на церемонията, въпреки многобройните покани, които вече ѝ омръзнало да отклонява учтиво! 

"Стига с тия "Оскари", имам си предостатъчно работа по секторните политики и предизборните фантастики на ГЕРБ - уморена е от вниманието Ангелкова. - Нека говорим за политика, за култура, за туризъм, за идеи. В края на краищата светът не е само светска суета, имаме съвсем други обществени задължения!"

Освен това Ангелкова е малко разочарована от нивото на "Оскарите" напоследък. 

"Не искам да звуча назидателно, обаче Холивуд напоследък доста залага на пошлото и недостойното. Навремето не беше така, аз съм била на доста "Оскари" и трябва да ви кажа, че нивото беше съвсем различно. И преди си имаше едно залитане към масовото и общодостъпното, но в киното работеха друг тип майстори, имаше уважение към Таланта и Красотата. Сега се отправят все по-вулгарни послания към обществото и аз предпочитам да се дистанцирам. За мен каузата ГЕРБ стои много по-високо от лъскавия кух популизъм на Холивуд и схемите за съмнително обогатяване. ГЕРБ е партия с висок ценностен интегритет и аз всецяло съм ангажирана в кампанията с моя колега и водач на листа Квадрат Маринов, също като мене свален министър с връзки в Пазарджик. И трябва да знаете, че Квадрат Маринов също не иска да има нищо общо с някакви силови групировки в Холивуд и околните села! Нямаме време за губене. Работа, работа, работа! Преди всичко България! Над всичко Пазарджик! София е наша!" - въодушеви се Ангелкова, обладана от предизборния огън, но нашите хладни въпроси за връзките ѝ с Холивуд я върнаха към деловия разговор. 

Ето какво още ни разказа Ангелкова:

"Откакто напуснах Министерството на туризма и нанесох някои промени в живота си, непрекъснато ме търсят холивудски агенти. И досега ми звънят, обещават ми сигурни "Оскари", всичко било наредено... Повечето предложения изобщо не заслужават внимание, но ми предлагат и интересни роли, искат от мен да играя блондинка с неподозиран вътрешен живот. Признавам, че това е интересно, може да се разработи много дълбоко, ала аз съм се посветила на политиката и на каузата ГЕРБ. И между другото, няма да премълча, че последния път като бях на "Оскарите", се снимах с няколко знаменитости, които се оказаха големи сноби. Аз ги тагнах в Инстаграм и Фейсбук на моите снимки с тях, а пиарите им минали и премахнали таговете, сякаш има нещо кофти да ги туря на белязка. Много пък са важни и те!" - отметна коси Ангелкова с небрежно-обработено движение и се усмихна към камерите с пронизително обаяние. 


Ний когат сме ходили на "Оскарите"... Айди да ма прощавате!

Още по темата