Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

5 391

Овен

 Изяви и срещи

Днес и утре може да се наложи да придружите някого в неочаквано за вас пътуване. Независимо че ще е изненадващо, то ще бъде приятно, а вероятно и полезно. Целият период ще е изпълнен със срещи с приятели, подаръци и възможности. Работата ще оставите на втори план, но ще довършвате най-наложителното. В понеделник са възможни пререкания с половинката. Във вторник прекъсната връзка или объркана работа ще се оправи внезапно за ваша радост. Срядата ще е успешна за мъжете, които се занимават с обществена дейност. Четвъртък и петък са дни на положителни промени и в личния, и в деловия ви живот.

Телец

 Укротете активността си

Много ще се натоварите днес и утре и това ще ви изнерви. В понеделник лесно ще уредите документ, за който се тревожите отдавна. Засилвате активността си и родените през май може да направят в сряда голяма сделка. Ако не харчите безразборно, парите ще ви доставят всичко. Някои от априлските Телци ще получат предложение за нова работа. Четвъртък и петък са най-силните ви дни, като че ли всичко, което досега не сте могли да решите, става от само себе си. Обмисляте лично и делово пътуване в чужбина. Деца или близки отдалече ви създават голяма радост, посрещате гости.

Близнаци

Надделявате над проблемите 

В понеделник ще се върнете към стар делови или личен проблем. Във вторник и сряда бъдете предпазливи и не рискувайте. Което е важно, ще се уреди по-лесно в петък и след него. В сряда следобед много Близнаци ще имат шанс за повече пари, вероятно допълнителни или отдавна изработени. В четвъртък сте изпълнени с вдъхновение, желание за работа и амбиции. Предстоят ви разговори за развитието на бизнеса ви, не пропускайте шанса пред вас. В петък нещата ще са по-спокойни, приятни емоции в личен план и ще се почувствате обичани и желани.

Рак

Всичко се променя

Променят се към добро отношения, в които сте зациклили. В понеделник намерете сили да се помирите с хората, които са ви необходими и с които сте се отдалечили напоследък. Във вторник се тревожите излишно за неща, които много скоро ще се оправят. В сряда са възможни професионални проблеми, ще се наложи да се върнете към нещо изработено за дооправяне или за доработка. В четвъртък бъдете максимално делови. Уредете си бизнес срещи, не проспивайте добри покани и предложения, мислете бързо, преценявайте трезво. Обедните часове в петък носят разбирателство, контакти, силни делови срещи и пари.

Лъв 

Ще се чувствате ценени

В понеделник много от вас ще се втурнат да пазаруват, да уреждат пътувания, документи и бизнес срещи. Във вторник ще получите повече пари. В  сряда и четвъртък, каквото и да направите, както и да постъпвате, или ще ощетите себе си, или ще пречите на другите да работят нормално. Ако прехвърлите нещо от деловата си работа вкъщи, ще имате разправии. Опитайте се да отстранявате деликатно пречките от пътя си и да не реагирате остро на бележките, защото може да пламне скандал. В петък до обяд ще ви отказват най-неочаквано пътувания, договори или нещо обещано.

Дева

Късметът ви помага 

От свършеното в понеделник и вторник ще зависят парите ви до края на месеца. В сряда не уреждайте документи, а ако пътувате или сте дълго извън офиса, приберете се рано. И четвъртък е неблагоприятен ден. Каквото направите, не става добре, настройва срещу вас хората, които ви се иска да спечелите. По-добре изкарайте вечерта кротко в дома си около близките. Много силен ден ви е петък. Късметът ще е до вас, до вечерта ще получите пари, ще плащате малко за качествени стоки и услуги, ще получите подаръци и покани от страната и чужбина. За мнозина вечерта ще е красива и романтична.

 

Везни 

Срещате препятствия

Не анализирайте безплодни посоки нито в деловата си дейност, нито в личния си живот. Нещата са такива, каквито са, и няма да промените нищо. Не бива да сте много амбициозни, особено в понеделник, срещате препятствия на пътя си и няма да ги преминете. Във вторник не провокирайте по-силните, атаките няма да имат успех. Прекарайте деня тихо, без да се опитвате да изпреварите естествения ход на нещата. В сряда изведнъж всичко се променя - получавате пари, признание, молят ви за помощ и е редно да откликнете. Каквото научите или получите в четвъртък, ще има голяма стойност за вас - пазете го или се борете да го имате и занапред. В петък получавате повече права и свободи, отколкото сте очаквали.

Скорпион 

Щастливи дни

Стъпвате твърдо на земята, макар че някой зад гърба ви готви неприятна изненада. Задкулисните игри не спират и през празничните дни. Не се страхувайте, умеете да се справяте с всичко. В понеделник промяна към добро ще се зададе в деловата ви дейност. За вас е малко изненадващо, но сте готови за промяна. Във вторник привличате на своя страна голяма риба. Всичко голямо и сложно или отговорно, което трябва да направите - направете го в сряда. В четвъртък нещо във вида ви ще разочарова, направете така, че да не притеснявате хора, с които здраво сте преплели амбиции. В петък не се карайте с никого.

Стрелец 

Дни, изпълнени с работа

Днес си останете вкъщи и си осигурете почивка. В понеделник ще успеете да уредите важен финансов въпрос. Във вторник няма да ви липсва напрежение на работното място. Ще се срещнете и с важна личност, която има голямо значение за вас. В сряда нова среща ще ви свърже с човек на висок административен пост. Тези от вас, които проявяват прекалено упорство, могат да загубят важни приятели. В четвъртък не се събирайте с хора, които ви дразнят. Бъдете предпазливи при вземането на решения. Най-щастливият ви ден в периода е петък.

 

Козирог

Опитвате да хитрувате 

В понеделник ви засипва море от отговорности - и лични, и делови. Правите планове и до края на периода е вероятно да тичате по уреждането на някакво законово положение. Напрежение в дома ви ще отклонява вниманието ви и може да допуснете грешка на чисто лична основа. Във вторник деловото напрежение ще ви направи дребнави. Ще го разберете в сряда на спешна среща по чужда инициатива. В четвъртък е добре да уреждате финансовите въпроси, говорете с шефове за повишение и заплащане. В петък приятели и колеги ще ви изненадат приятно.

Водолей

Пазарлъци и нови отговорности

Днешният ден ще е труден за тези, които са на работните си места. Тези, които са в дома си, ще се отдадат на битови дейности. Господата ще помогнат на съпругите си в подготовката на дома за празниците. На среща утре ще направите някакъв компромис. Някои ще водят пазарлъци за наем, за плащания и получаване на пари. В понеделник ви очакват допълнителни отговорности. Не всичко ще става по реда и начина, който очаквате. Вторник и сряда са много слаби дни за вас. Всички важни преговори и срещи отложете за следващи периоди. В четвъртък и петък ще свалите някаква огромна тежест от гърба си.

Риби

 Податливи на внушения 

Повечето от вас ще се чувстват напрегнати през този период по различни причини. Вероятни са промени в деловата дейност. В понеделник работете само с документи, които са проверени и заверени. Вторник и сряда са силните ви дни за пари и придобивки. Ще получавате отстъпки и гаранции, ще вземете нещо на половин цена. Ще отговорите на покани и сами ще каните приятели на гости. За родените през март двата дни ще са поредица от приятни срещи и новини. За родените през февруари също, но те ще са по-напрегнати и натоварени. В четвъртък ще приключите най-важните неотложни неща.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Седмичен хороскоп

12.06.2021

16184
Седмичен хороскоп

05.06.2021

14220
Седмичен хороскоп

29.05.2021

5704