Quantcast
Пулев: В ГЕРБ има несериозни неща, а Слави защо общува с постове? | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Пулев: В ГЕРБ има несериозни неща, а Слави защо общува с постове?

Бойко Борисов ме е канил да вляза в партията му, но не съм от хората, които козируват, казва боксьорът
6 703
 facebook

"Ако управляващите и народните представители са алчни и раждат корупцията, за какво говорим?! Не смятам, че Борисов се справя адекватно с пандемията. Цялата партия не успя да се организира така, че хората да не се лутат. Обаждаха ми се на мен с молба да намеря лекар. Мъчил съм се да пратя линейка. Обаждах се на мой познат във ВМА. За съжаление използвах името си. България е страната на „имаш ли човек“ .

Това заяви пред bTV бившия претендент за световната титла в тежка категория по бокс Кубрат Пулев. 

"Всеки е оставен да се оправя сам - продължи боксьорът. -  Написах съобщение на Борисов, че не би трябвало да е така. Не ми отговори. Свикаха пресконференция през нощта. Не сме врагове с Борисов. Той се обвърза с хора, но не мога да кажа какви са задкулисните игри. Той не трябваше да го прави това нещо. В ГЕРБ има много неща, които са несериозни. Надявам се Слави Трифонов да е добре, но трябва да излезе и да говори. Хората, които са гласували за "Има такъв народ" се кефят на музиката, която прави Слави.  Аз шапка му свалям за шоуто. Много са фенове, млади хора, но не си дават сметка, че е едно човек да прави шоу, друго да управлява. Него го няма. Защо го няма?! Те са втора политическа сила. Не е сериозно да се общува с постове. Слави не е очаквал, че до такава степен ще успее."

Запитан за президента Пулев каза: "Не мога да кажа нищо лошо за Румен Радев. Но ще кажа, че България заслужава силен човек, а не да представлява партията, която го е издигнала."

"Г-н Борисов беше спечелил доверието ми в минало време. Да, канил ме е в политиката, канил ме е да бъда част от ГЕРБ. Отказах, защото имах кариера, която обичах. Не съм от хората, които обичат да козируват - каза още Пулев. - Аз съм независим. Ако някой ден хората считат, че имат нужда от мен, защо да не вляза в политиката. Някой ден. На този етап не съм добил тази смелост. Не съм страхлив, напротив - прекалено храбър съм. На България й трябват хора, които да поведат народа."

Още

Социолозите предвиждат 8 партии в 48-ото Народно събрание

30.09.2022

Обновена

16840
ГЕРБ смята да преговаря с ДПС за управлението

29.09.2022

10151
Хроника на една комуникационна мъгла