Медия без
политическа реклама

Бет Харт ще пее отново в София - този път на стадион

Огнената американка най-сетне се завръща в България след няколко отлагания заради пандемията

ЕПА/БГНЕС
Бет Харт

Една от най-атрактивните дами в блус рок музиката - Бет Харт, ще бъде сред единиците световни знаменитости, които ще имат концерт в България това лято. Събитието ще е на 25 август от 20:30 ч., на столичния стадион "Юнак" и бе потвърдено от организаторите от "БГ Саунд Стейдж".

Музата на Джо Бонамаса спечели сърцата на хилядите присъстващи при първата си визита у нас - през 2018 г. с чудовищно емоционалното си изпълнение в зала 1 на НДК. Вторият й концерт трябваше да се състои през декември 2019 г., но първоначално бе отложен заради здравословен проблем на звездата, а след това бе пренасрочван неколкократно заради пандемията от COVID-19, но все не се стигаше до провеждането му.

Сега обаче Бет Харт е решила да покаже, че идва край на концертната суша и предприе това лято турне в Европа и Северна Америка. То е озаглавено The Thankful Tour - по думите й, като благодарност към живота, към музиката, към Бог.

България е втората спирка по пътя на номинираната за "Грами" през 2014 г. изпълнителката след румънския фест High Five Romania Summer Brezoi, където в пет поредни вечери ще пее пред ограничен брой зрители - по 2000 на концерт.

Закупените билети за концерта на Бет Харт за декември 2019 г. ще важат без презаверка. Иначе билети за концерта на 25 август г. от 20:30 ч. се продават в системата на "Ивентим". Цените са от 60 до 120 лв.

Ключови думи:

Бет Харт, музика на живо