Медия без
политическа реклама

Хороскоп за петък

11 Юни 2021

Овен 

Днес работодателите могат да ви прецакат, партньорите да ви погодят номер, нещо да се обърка, да се загуби, да се счупи, да ви изкара извън кожата. Може да имате и здравословни проблеми, ако работите с вредни или опасни вещества. Техника може да ви подведе. Не рискувайте днес с нищо, не пътувайте с чужди хора, не се доверявайте на непознати. Денят ви не е лесен, затова карайте отгоре-отгоре, работете рутинно и в колектив. За сметка на това пък ви очакват два прекрасни почивни дни.

Телец

Днес може да влезете в таен съюз или връзки с много влиятелен човек или силна фирма. Запазете случващото се в тайна и ще запазите и възходящата линия на развитие в живота си. Ако много искате нещо, можете да го постигнете днес с дипломация и спокойствие. Вашата търпеливост ви помага и днес това ще се усети от всички около вас. Освен това покажете, че можете да сте инициативни, имайте точен подход към конкретния човек и съобразителност. Вашата пресметливост днес ще ви помогне, вашата точност също. На срещите и на събеседниците ви ще направи впечатление това, че познавате детайлите на делата си.

 

Близнаци

Отвързвате се от досегашната си котва, която ви е задържала развитието. Печелите контакти за по-доброто си делово бъдеще. Личния си живот държите в ръцете си и никой не може да направи нещата по-добре от вас самите. В момент на криза Близнаците, и най-вече родените през май, сега са в такава ситуация, оглеждат се и правят най-добрите промени в живота си. Не се тревожете, нещата се подреждат към по-добро. Ако това, което вчера и днес ви се случва, не беше станало, щяхте да си стоите необезпокоявани в една забравена територия и да потъвате в безперспективни начинания.

Рак

Днес като че ли бъркотията около вас ще се увеличи. Психическото ви натоварване расте непрекъснато, поводи имате и в работата си, и в дома си. Натоварете се физически и психиката ви ще си почине, ще ви даде възможност да обмислите нещата. Постарайте се да си намерите партньор за нещо, което започвате сега. Това е голямата ви задача и за следващите няколко дни, много е важно с кого ще тръгнете. Не завършвайте работния си ден, без да сте подредили нещата си за понеделник, използвайте всяка вратичка, която ви се отваря. Тази седмица ще я запомните почти ден по ден с доброто и значимото, което ви се предлага.

 

Лъв

Старайте се сами да вземате решенията си, не се поддавайте на натиск. Натоварете се повече, свършете всичко, което сте отлагали. Добре е днес да имате срещи с много хора, да осъществявате или да подготвяте контакти, да провеждате сериозни разговори, да се представяте и да позволите да ви представят нови хора. Днес молитвите ви ще се чуват, молбите ви - също, така че използвайте деня да си измолите помощ, спонсорство, пари, ако имате нужда от това, или да потърсите хора, с които да осъществите големите си планове. Изложете изработеното на публична оценка, ако сте хора на изкуството. Ще имате успех.

Дева

Ще си върнете права и свободи, които доскоро са ви били отнети. Съперничеството ще изчезне от само себе си, под напора на резултатите от вашата работа. Налагате се в професионалната сфера категорично и силно. Ставате по-свободни и поне с една степен по-доволни от живота си. Нищо няма да попречи да помогнете на хората, които обичате, днешният петък ще ви даде много начини да го направите. Отменете половинката си в домашните й задължения както отменяте шефа си в служебните, и ще си осигурите много приятни почивни дни. Отдавна не сте се чувствали толкова силни и сигурни.

 

Везни

Опитайте се днес денят ви да премине с най-малкото възможно емоционално и делово натоварване. Довършвайте, работете рутинно, дори ако може, работете с колектив, сред който ще се размие вашата отговорност, ако нещо се случи. Бъдете днес втора цигулка, нищо, че ви върви, не се самоизтъквайте, не излизайте на повърхността. Така ще отпочинете емоционално и ще можете да съберете мислите си за следващата седмица. Ако имате много важна работа, от която зависи семейството ви или вие лично, добре е да я отложите за след следващия вторник.

Скорпион

С малко внимание и предпазливост можете да избегнете нещо неприятно на пътя. Днес се движете сред хора, които ще ви изтърпят, каквото и да направите. До обед нещо ви измъчва и си го изкарвате на другите, това е грешка. Колкото и да ви обичат и да ви прощават, това изнервя дори най-търпеливите. В следобедните часове самите вие "влизате в час", уреждате документи и работа, представяте се добре, където и да отидете; правите точното, каквото и да е то. Не е срамно, ако поискате помощ, когато ви е нужна, и днес е добре да го направите, особено ако става дума за здраве на близък човек.

 

Стрелец

Някой ще ви проучва и ще го разберете днес, ще ви подготвя вероятно за нещо ново в деловата ви дейност. До вас ще се настани Овен и в комбинация с него ще бъдете изключително печеливши. Ще правите преди всичко устни уговорки, но ще ви искат и писмени декларации - бъдете много внимателни с тях. Днес вероятно ще срещнете и хората, които в бъдеще ще се опитват да ви пречат, така че се вглеждайте в новите лица. Не се силете да се показвате винаги можещи, винаги силни, винаги безкомпромисни. Напротив, ако днес демонстрирате гъвкавост и дипломация, ще вървите по-леко напред.

Козирог

Ако ви се иска да започнете собствен бизнес, петъкът е подходящ ден да се консултирате за всичко около него. Срещнете се с хора от бранша, които са ви познати или приятели, и обсъдете с тях съвсем конкретно и честно намеренията си. Решението ще е ваше, но ще знаете подводните камъни, които ви очакват. Няма да успеят хората, които разчитат да "изтикат" от сцената вече утвърдил се продукт, ако той е на пазара отдавна. Ако сте с такива намерения, търсете спонсор с много пари или съдружник, който няма да прави сметки поне половин година. Присъединете се към вече стартирал бизнес, който има нужда от подкрепа.

 

Водолей

В живота ви се подготвя някаква малка революция. Колкото и да е малка, ще се разчуе, ще получи публичност и това може да ви обърка. Днес, ако ви направят някакви покани, не отказвайте, приемете ги, защото те са вашите бъдещи мостове за излизане от пропасти. Не бързайте да започвате неща, които не ви дават сигурност или не сте достатъчно готови за тях. Не говорете за намеренията си наляво и надясно, особено с довчерашни партньори. Давате повод да ви рекетират, да ви изнудват или да ви пришпорват към незрели решения и стартове. Не превръщайте дейността си в наркотик, не работете заради едната работа.

Риби

Ако имате здравословен проблем и сте родени около изгрев слънце, днес не се доверявайте на първата поставена ви диагноза. Потърсете второ мнение. Предобедът ви ще мине с такива грижи за самите вас или за близък човек. В следобедните часове се появяват тенденции към хармонизиране на връзки и дейности; ще получите търсен документ, ще имате важна за вас среща, ще получите очаквано съгласие. Време е да намерите начин и да починете, макар и за кратко, някъде извън мястото, където живеете. Ако не става, намерете истинските си приятели и прекарайте през следващите дни поне няколко часа с тях.

Ключови думи:

дневен хороскоп