Quantcast
Седмичен хороскоп | СЕГА
facebook
twitter

Справочник

Седмичен хороскоп

12 009

Овен

 В златната среда

В понеделник и вторник нуждата от активно темпо на работа ще е повече от задължителна, за да можете да се справите с определените ви срокове. Не правете планове за бъдещето, а се съсредоточете върху реалните възможности. Според мен ще осъществите мечтите си, но не се заблуждавайте, че това ще стане без усилията ви. Предстоят ви още много битки, за да се докажете в реално действащите условия. Част от вас ще получат романтично предложение за брак, други ги очакват вълнуващи мигове в компанията на приятели и близки, а трети ще посетят места, на които не сте били до момента. 

Телец

 Разумът ви пази

През идващата седмица разумът ще ви предпазва от допускането на кардинална грешка, която да повлияе по негативен начин върху живота ви. Постарайте се да бъдете гъвкави в осъществяването на планираните от вас инициативи и по-често се осланяйте на правилата и на шестото си чувство. Поддържайте баланса между приходите и разходите си, за да можете да се отдадете на заслужен отдих. В личния живот избягвайте скуката и еднообразието. В любовта изкажете гласно желанията си. Грижете се за отличната си физическа и психическа форма.

Близнаци 

По-добри финансови приходи

Добре да концентрирате усилията си върху задачите, от които можете да подобрите значително паричните си постъпления в бъдеще. Не се поддавайте в плен на засилената си емоционалност, дори и да сте предизвикани да я проявите от възникващите обстоятелства в ежедневието ви. Важно е да взимате трезви решения и да не се поддавате в плен на импулсите си, тъй като те ще осуетяват осъществяването на плановете ви. Седмицата е особено важна, ако сте решили да се развивате според своето признание, и за мнозина ще се характеризира с ключовата дума обновление.

Рак

  Умереност

Имате възможност да срещнете нова любов, а развиващите се контакти с чужбина могат да ви донесат предложение за нова работа. За едни уикендът ще премине спокойно, а за други - в шумна приятелска компания. Понеделник ще бъде труден и неуютен. Липсата на мобилизация ще ви пречи във вторник, а сряда носи промени в делата. Петък е спокоен. Окрилени от многото възможности, доста от вас ще трябва да снижат високия си мерник и да бъдат по-дипломатични и да избягват конфликти. Единствено с умереност и такт можете да стабилизирате своя професионален напредък.

Лъв

Амбиции и артистичност

Подобрете ефективността си, като ограничите до минимум вероятността от нежелани грешки. Тези от вас, които заемат ключови позиции, ще трябва да се пазят от неприятности с подчинени. В никакъв случай не взимайте решения под въздействието на емоции. Важно е да осъзнаете, че подкрепата, оказана ви от добре поставена в обществото особа, може да разшири значително хоризонтите ви по отношение на кариера и материални приходи. В любовта не пренебрегвайте интимната си половинка! Цялата седмица ще мине с усещането, че нещо предстои, че нещо бързо трябва да се свърши, че нещо се забравя.

Дева 

Непредсказуеми

Отпускайте пълноценно и се забавлявайте в малкото свободни часове. Около средата на седмицата ще събирате първите положителни плодове от труда си. Направете място на романтиката в ежедневието си, дори и умората да ви е превърнала в лесно раздразнителни особи. Коментирайте открито притесненията си с човека до вас, за да туширате навреме появилите се неразбирателства. Всеки ден ще ви носи информация. Мнението за работата ви ще бъде противоречиво. Постигането на желаните резултати в професионалната сфера ще бъде възможно, ако проявите комбинативно мислене и не се страхувате да действате незабавно. Вероятно е да ви се наложи да смените стратегията.

Везни 

Повишете своята активност

Разпределяйте задълженията си равномерно. Първоначално ще получите признанието от страна на влиятелните особи, а към края на седмицата може да очаквате и покачване на финансовите ви приходи от следващия месец. В понеделник проявете твърдост, не отстъпвайте от позициите си, особено ако се отнася да вашата част от изработен общ проект. Във вторник ще очаквате човек, с когото ще решите имотен проблем. Сряда ще донесе напрежение. Не реагирайте в четвъртък агресивно на забележка от човек, когото харесвате и уважавате, забележката е основателна. В петък помогнете на човек, който се колебае в деловите си решения.

Скорпион

Запазете неутралност

 Още с настъпването на новата седмица много от вас ще се радват на стабилност в материалната сфера, което ще ви осигури спокойствието да действате целенасочено при осъществяването на част от личните ви проекти. Постоянството в любовта ще доведе до очакваните позитивни промени. Постарайте се да бъдете неутрални в преценките, съветите и мненията, които давате на приятел, близък или роднина. Не си позволявайте да отхвърляте отправено ви предложение в деловата сфера, преди да сте го проучили, обмислили и най-вече стигнали до крайния извод, че с нищо няма да подобри ситуацията ви.

Стрелец

Намерете метод за повишаване на ефективността

 Постарайте се да обръщате внимание и на най-незначителните неща, тъй като те лесно биха ви донесли успехи, но също така могат да провалят осъществяването на плановете ви. Добре е да имате реална представа за заобикалящата ви действителност, за да се предпазите от допускането на евентуални грешки. Избягвайте крупни покупки, особено ако нямате спешна нужда от тях. Днес и утре много от вас ще получат солидна подкрепа от семейството си в предприемането на някои инициативи. Използвайте пълноценно времето си, за да премахнете някои битови неуредици.

Козирог 

Пазете се от спорове

Седмицата обещава приятни запознанства. Бъдете внимателни при общуването с колеги и при оформянето на документи. Преди окончателно решение по важен въпрос, проверете дали не сте забравили или пропуснали нещо. При най-решителните представители на този знак може да се появи възможност за съвместен бизнес. Днес и утре прекарайте извън населеното си място. В понеделник не се срещайте с началник и не се опитвайте особено да му доказвате нещо. Във вторник ще имате много срещи. Сряда и четвъртък ще са спокойни дни за самостоятелна работа. В петък си намерете работа извън офиса.

Водолей

 Не разчитайте на авторитета си

Съсредоточете се над главното. Ако днес и утре се отдадете на кратко пътуване, ще прекарате добри почивни дни. В понеделник организирайте собствената си работна седмица. Във вторник е нежелателно да се свързвате с всякакви проекти, които ви изглеждат съмнителни и най-вече да не рискувате репутацията си. Абстрахирайте се от това кой ги предлага и колко пари е готов да вложи. В сряда ще са успешни работата с юридически документи. Започнете ли нещо, не го оставайте недовършено. В четвъртък вашите амбиции могат да доведат до търкания. Петък е благоприятен ден за завършване на стари дела.

Риби

 Разнообразни от емоции дни

Дните ще се нижат разнообразни, изпълнени ту с приятни, ту с горчиви емоции. Може да ви се наложи да проявите изобретателност, взискателност до пунктуалност и съсредоточеност. В понеделник не бъдете припряни, действайте обмислено и без бързане. Проверете плановете си и решете с кого какво ще свършите. Във вторник ще работите с още някого, проявете търпение, но не му прощавайте грешките. Не поемайте негова задача. Сряда ще бъде ден за самостоятелна работа. Ще отхвърлите доста неща. В четвъртък ще помагате на колеги. В петък ще довършите само това, за което лично носите отговорност.

Ключови думи:

седмичен хороскоп

Още

Хороскоп за понеделник

13.09.2021

5336
Седмичен хороскоп

11.09.2021

7046
Седмичен хороскоп

04.09.2021

6450