Quantcast
Дядо Торбалан нахлу на няколко места | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк Бюлетин

Дядо Торбалан нахлу на няколко места

Само при Слави Трифонов не можа да влезе
3 579
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

HAPPY BIRTHDAY MR PRESIDENT
Дядо Торбалан нахлу на рождения ден на Румен Радев, извади от чувала чекмедже, от чекмеджето извади плик, а от плика - една Мерилин Монро за 5000 лв. 
“Каквото за мене, това и за президента, без двойни стандарти!” - обяви Торбалан. 
Нахлуването мина под мотото “Присмяло се Чекмедже на Торбичка”, а Мерилин Монро изпя прочутия си поздрав за президента, ама като за 5000 лв. 


***
МИР, НАУКА, ТРУД, СПОРТ
Торбалан с група стъкита и агресивни мисирки нахлуха в спортното министерство и респектираха всички. Стъкитата раздаваха бушони, а мисирките кълвяха на месо. Министърът обеща увеличение на финансирането за стъкитата, поклони се на българските шампиони, а те не му избиха зъбите. 
Министърът обеща да отвори и пансион за благородни мисирки по програма за борба със зависимостите. 
***
НА ПАТРИОТИЧНАТА НИВА
Дядото нахлу и на патриотична сбирка, на която стари патриоти поучаваха и наставляваха млади патриоти, посявайки в душите им добро семе, за да покълне добър клас. 
Торбалан извади от чувала 12 джендър-апостола, които агресивно започнаха да проповядват идеологията си и да заразяват младите патриоти. 
Джендър апостолите проповядваха гръмко и ясно с ангелските си гласове, като излагаха постулатите на своята идеология, показваха разумно и обаятелно поведение, така че младите постепенно падаха под влиянието им. 
Патриотичната младеж не издаваше гласно преобръщането на мисленето си, но старите виждаха, че се извършва пагубна душевна промяна. 
Старите и опитни в духовните работи патриоти надигнаха глас срещу заразата и гръмогласно скандираха лозунги за чистотата на косъма, гена и интимния морал. 
Джендър апостолите заразяваха младежта с идеи за равноправие и флуидност на половата система, старите патриоти ги надвикваха, че семейството се състои от мъж и жена в естествено природно съчетание, които силно се любят и мразят. 
Младите неукрепнали души ту клоняха към джендър апостолите, ту към патриотично-консервативните концепции. 
Накрая дори един от старите патриоти грохна духовно и се предаде на вражеската идеология, а Торбалан се изсмя сатанински, прибра си апостолите в торбата и обеща още много тревоги. 
***
¡NO PASARAN!
Торбалан не успя да проникне на седянка на Слави Трифонов със студенти. Нямал студентска книжка и не го пуснали.

Още

Партиите на Промяната почнаха полека и постепенно да се пообединяват
Борисов обира про-ваксърския вот

20.09.2021

Г-н БАЛЕВ

7491
Докато обикаля домовете, на преброителка ѝ излезе късметът