Медия без
политическа реклама

Хороскоп за сряда

21 Юли 2021

Овен

В сряда ще се радвате на успех, ако работата ви е свързана с интелектуален труд. Усърдието и педантизмът ви в този случай ще извлекат добри материални изгоди. Подхождайте изобретателно и по-необичайно, ако от вас се изисква да проявите и вид творчество. Имате всички изгледи днес благодарение на разума си да постигнете много повече, стига да го поискате. Наложително е на този етап да се заобикаляте от положително настроени към живота особи. Загърбете негативното и си дайте повече време за релаксация и почивка с тези, които наричате свои приятели и обичате от цялото си сърце.

 

Телец

През днешния ден ще се справите успешно с всяко едно житейско предизвикателство. В същото време спокойно можете да прехвърлите част от задълженията си на някой колега. Погрижете се за съхраняването на отличната си физическа форма. Денят не е особено подходящ за осъществяване на пътуване. Към края на днешната сряда ще видите, че сте сбъднали голяма част от надеждите си, но като че ли удовлетворението ви от свършеното ще дойде с признанието от страна на интимната половинка и вишестоящите. Опитайте се обаче да не търсите популярност на всяка цена, защото може да преживеете и малко разочарование, ако не я получите.

Близнаци

Днес ще продължите да се развивате в предприетата от вас още от близките дни линия. Не давайте обещания, които не можете да спазите, защото не разполагате с време или възможност за реализация. Стремете се да бъдете оригинални със своите знания и умения, защото това ще бъде оценено именно от хората, които могат да ви бъдат полезни. Движете се, за да не допуснете свръхнапрежение в ежедневието си. Избягвайте прекалената тревожност независимо от факта дали имате основание за нея или не. Използвайте положителните страни от създалата се ситуация около вас, за да прецените докъде сте стигнали и към какво ще се стремите.

 

Рак

В доста примамлива светлина делови партньори ще ви представят своя оферта, в резултат на което могат да ви въвлекат в неизгодна сделка. При вашия характер е трудно да допуснете това, но ако се случи, ще ви коства доста нерви и финансови загуби. Затова мислете добре и съберете повече информация, дори и от странични хора. Характерното за вас е, че през целия ден предварителната ви нагласа няма да отговаря на това, което ще се случва. Което в никакъв случай не означава, че нещата при вас вървят към лошо. На светско парти някои от вас ще срещнат човек, който може да им е полезен. При общуването си с него разчитайте предимно на вродената си интуиция.

 

Лъв

Неспокойната ви и твърде често безпричинно оптимистична натура трудно ще се примири с продължаващия застой във финансовите ви дела. Обещанията на ваши приятели за съвместен бизнес няма да се изпълнят и това ще промени много от първоначалните ви планове. Сигурно ще се убедите в точността на израза "като не върви, не върви", защото пък най-близките ви ще се подразнят от факта, че не изпълнявате ангажиментите си към тях. Към края на днешната сряда най-вероятно ще ви се наложи да изминете доста обиколни пътища, докато уредите проблемите. Доста изнервящи обстоятелства ще се отразят на настроението ви и ще трябва да се пазите от тях.

Дева

Не робувайте на ограниченията и стереотипите, а насочете силите си за изява натам, накъдето ви тласка въображението, и не се спирайте пред нищо, за да дадете изява на творческите си способности. Днес мнозина ще имат шанс за изява в нова за тях област, ако не се разколебаят от мисълта, че усилията им могат да не получат признание. За друга част от представителите на знака през целия днешен ден ще е добре да прекарват повече време извън дома си, за да не се зареждат с отрицателни емоции. Не без основание можете да очаквате проблеми в семейството. Изисквайте по-малко и показвайте по-голяма толерантност към околните.

 

Везни

В много от действията и начинанията си през третия ден на седмицата ще почувствате, че срещате неотзивчивост, и ще ви е трудно да разберете защо се получава така. Причината със сигурност е във вашата прекалена настоятелност и неумение да изслушвате аргументите на другите. Скоро ще се убедите, че ще трябва да се върнете към нещата, които ви носеха успех досега, и да се откажете да експериментирате нови предложения и идеи. Разумността и избягването на излишни рискове ще са нещата, които ще ви помогнат да преминете сравнително добре през днешния ден. Не се поддавайте на неприятното чувство, че губите ценно време.

Скорпион

Цялата сряда ще бъде наситена с ангажименти и задължения, които твърде често ще ви се струват неприятни. Най-лошото е, че парите, които мнозина очакват, няма да дойдат. Няма да ви остане време и за кой знае какви развлечения. Дори и вечерта не обещава поправяне на настроението ви, защото в момента амбициите ви тласкат напред. Съвсем не сте готови да правите компромиси, особено на работното си място. Не разчитайте само на чувствата си, а приемайте и добрите съвети. Опитайте се да не гледате прекалено негативно на нещата и не се потискайте при всеки неуспех. В отношенията с постоянния партньор няма да имате разочарования.

 

Стрелец

Днес избягвайте промените и непостоянството и в професионален, и в материален план. В тези две сфери е наложително да сте комбинативни и разумни при предприемането на всеки един ход. Не правете компромиси, които могат да ви струват скъпо в бъдеще. Благодарение на чара си ще съумеете да увеличите съмишлениците или клиентите си. Въпреки късмета, на който ще се радвате, е наложително да не сте самоуверени, защото едва ли това ще се отрази положително на парите ви. Внимателно планирайте нови професионални инициативи. Организирайте плановете се, за да не се сблъскате с непредвидени ситуации.

Козирог

През целия ден ще бъдете доста енергични и с лекота бихте могли да разрешите проблемите си. С най-голяма сила това се отнася до интимния ви живот. Мнозина от представителите на знака днес ще се освободят от излишната си импулсивност, което означава, че контактите им ще бъдат доста ползотворни и резултатни. Част от вас ще се отърсят от служебно затруднение, което ви е създавало доста грижи. Като цяло срядата ще се окаже доста печеливша за повечето Козирози. Успех и придобивки ще си осигурите чрез пътуване. Като правило почти при всички не са изключени юридически проблеми.

 

Водолей

Потребността от емоционална и финансова сигурност ще ви изнервя доста в началото на работния ден, но към обяд ще съумеете да договорите нещо и да се поуспокоите. Финансовите ви начинания ще изискват внимание, тъй като не ви се очертават достатъчно пари. Увлечението ви по Овен ще се развива по възходяща линия до момента, в който усетите, че не достигате до никакъв краен резултат и излишно хабите енергия. При повече сдържаност ще съумеете да постигнете успехи. Възможни са интересни предложения и изгодни контакти. Ще бъдете особено чувствителни към всичко, свързано с тях.

Риби

Днешната сряда е добра за довършване на отложени начинания от миналата седмица. За да действате по-спокойно и сигурно, приемете, че идеите ви се харесват от хората около вас. Трябва да се опитате да направите всичко, за да завършите плановете си. Сигурен успех за вас е напълно възможен, ако проявите природата си на умерени и търпеливи хора. По отношение на парите си не се предоверявайте на приятели, защото тяхната информация може да се окаже лъжлива. В скоро време има вероятност за допълнителни ангажименти. Светът на чувствата ви е разнообразен, но и доста противоречив.

Ключови думи:

дневен хороскоп