Медия без
политическа реклама

Георги Иванов-Гонзо напуска "Локо" (Пд)

Спортният директор се оплака от липсата на доверие от страна на собственика на клуба Христо Крушарски

07 Дек. 2021
БГНЕС
Георги Иванов (вдясно) и Христо Крушарски бяха рамо до рамо в радостта след спечелването на купата на България през юли м.г., но добрите им отношения вече са история.

Спортният директор на вицешампиона "Локомотив" (Пд) Георги Иванов-Гонзо изненадващо обяви, че напуска поста си. Пред радио "Дарик" той се мотивира така: "Няма да продължа да изпълнявам функциите на спортен директор. Има неразбирателство между мен и собственика Христо Крушарски, и най-вече неговото недоверие към мен. Не е решение от вчера за днес. Не искам да говоря, защото "Локомотив" има още един мач да изиграе. Пожелавам успех на момчетата, но има наистина причини, които ме карат да бъда чист пред себе си и феновете на "Локомотив" (Пловдив). Ще дойде време, когато ще разкажа за последните ми месеци в отбора, за работата ми или неработата ми на длъжността, която заемах".

Иванов бе назначен като спортен директор през август 2019 г. Докато той беше в клуба, пловдивчани спечелиха купата и суперкупата на България през м.г., а през изминалия сезон (2020/21) стигнаха до сребърните медали.

Христо Крушарски, който неведнъж е хвалил Иванов, този път бе лаконичен. Той обяви, че научава от медиите за решението на спортния директор. "Двамата не сме говорили и не мога да коментирам кой напуска и кой идва в "Локомотив" (Пловдив)", коментира бизнесменът пред Dsport.

 

Още по темата