Quantcast
Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Путин предложи военна помощ за бензиностанцията на Околовръстното

Президентът на РФ обеща любов и тревога за квотите газ и бг музика
5 750
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

ДО БЕНЗИНКОЛОНКАТА

В знак на добра воля и желание за мир по целия свят, президентът на Руската федерация Владимир Путин ни предложи военна помощ, за да се уреди конфликтът на столичния Околовръстен път, където преди дни имаше идеологически спор и стрелба с пистолет на бензиностанция.

За инцидента на Околовръстното има противоречива информация. Сигурното засега е, че близки на футболен бг национал се спречкали с други клиенти на бензиностанцията, скандалът завършил с изстрели. 

Твърдеше се, че спорът бил на футболна тема, но наши източници смятат, че свадата бил за квотите бг музика в ефира. 

Едната група клиенти искали да слушат "Големият кораб", другата група клиенти настоявали за "Обещай ми любов". 

Това много разтревожило Владимир Путин, който въпреки другите грижи, решил да оправи и този проблем. Въпреки, че България е в списъка с неприятелските държави, Путин бил запазил доброто си отношение към народа и сърцето му го тласкало да помогне на българските братушки в беда. 

Той се обадил на колегата си Румен Радев и предложил да изпрати миротворци, за да се овладее напрежението край бензиностанцията на Околовръстното. 

На Радев малко му изтръпнали чорапите и само казал: 

"А, не знам, аз съм неутрален! Крим де факто е руски, за друго не отговарям." 

Путин го смъмрил, че е толкова деморализиран и никакъв миротворчески дух няма: 

"Рано е да ти изтръпват чорапите - поучил го Путин. - Тепърва ще има любов и тревога. Да сме живи и здрави, ще има да се къпем в безброй светлини, както се пее в песента... Тая бензиностанция няма да я оставя под напрежение. Ще пратя момчета в зелени дрехи, посрещнете ги с хляб и сол като освободители, сипете им нещо, те ще тушират конфликта, ние имаме традиции в мироналагането. Тъкмо да подушат какъв газ се продава на тая бензиностанция без ракети. Ако е руски газ през посредник, прецакани сте. Ако е американски, пак сте прецакани. Квотите за бг музика и квотите за газ трябва да се урегулират за да няма чувство на безпокойство в обществото. Всичко това ние като държавници трябва да го стиковаме. Трябва да има и точно разпределени квоти за бой до колоните на Министерския съвет. От първата до четвъртата колона може да биете, но на петата колона трябва да е спокойно. За това ще говоря с ресорния министър Рашков." 

"Много добре сте информиран за положението у нас", отбелязал Радев. 

"Ще пратя и няколко мерцедеса с газови уредби да ми ги ремонтирате" - довършил си конспекта Путин и затворил пряката линия. 

***

Soundtrack - 100% бг: 

 

Още

Здравна и правосъдна реформа - маските на очите!
Полицаи ще бият министъра си за компенсация
Новият ремонт на "Шишман" - заравят скулптури и Бронзовата къща