Quantcast
туш-02-17-2021 | СЕГА
facebook
twitter

туш-02-17-2021

5892 11
11

Коментари

geo_19

В повечето случаи на Комарницки му се получава (особено вчера), но сега не мога да вдяна. Да не би повода е създаването на фигурата на новия супер-дупер-прокурор наблюдаващ главния? Като доктор Джекил и мистър Хайд

pi_ta

 Предистория : Великата Ложа тури на морска гара Бургас тази склутурата на Боян Мага, митичният праотец на Цацаров и Гешев, пардон на богомилите и масоните. Или май без пардон ? Та склуптурата е същата. Боян Мага е бил ако използваме класификацията на Джоан Роулинг зоомаг и се е превръщал във вълк. 

https://www.flagman.bg/article/234232

Forza NATO

👍 Мерси за информацията - явно това е обяснението! 😂

 

Явно този бургаски скулптурно-езотеричен шедевър е станал достатъчно популярен сред интернет интелигенцията и прочие лицевокнижна публика, за да реши Маестрото, че може да бъде лесно разпознат.

Не съм сигурен, че е прав, но съм готов да отдам подозрението си на своята лична мрежова асоциалност. 

 

Апропо, статията във "Флагман" е покъртителен исторически извор. 💫

 

Залагам два калъпа сапун Lux aroma Ex-Oriente, че е препечатана ено-към-ено от прес-съобщението на ложа "Черноморска звезда" до местните медии (пардон, Черноморската май е варненската, бургаската била по железничарски семпъл "Ориент Бургас").

 

Пропуснали са само да споменат, че Боян Мага е измислил бойното изкуство Крав Мага, докато е медитирал в Сирия край стадо крави (съседи юдеи го видяли и копирали), както и че бай Дончо явно е официалният дистрибутор на богомиломасонството в Америка с неговото MAGA.

Forza NATO

Чета, препрочитам и не мога да спра да се наслаждавам...

Обучен от Великия Посветен Вотан в Египет, овладял тайните на менталната трансмутация, на новостите в медицината, на цялото знание, до което са имали достъп само Велики Адепти, архиепископ Ба-Ян Мага достига до последната степен на посвещение, когато човек е в състояние да пробуди Божественото начало в себе си, след като е овладял своя ум и пречистил сърцето си.

Ноо яка тревка е набарал пиарът на бургаските братя!  😂 

 

P.S.

По развеселяващо-пристрастяващия си ефект статията се родее единствено с форумните епиграми на Звън! 👌

'FranceskRivalta'8

Боян Мага или Петьо Пандира?

maestrata

Героят е от "Джак-убиецът на великани"!Маестро-ооо!👌👍👏💋

dembik

Тая тъпотия що я е нарисувал? 

Simplicissima
снимка на Simplicissima

За да ти е тъпо!

И на Гешев също.

 

Комар 😃👌

maestrata

👍👍👍

Памфуций
снимка на Памфуций

 Предистория : Великата Ложа тури на морска гара Бургас тази склутурата на Боян Мага, митичният праотец на Цацаров и Гешев, пардон на богомилите и масоните.

https://www.flagman.bg/article/234232

Благодаря за пояснението. Материалът във "Флагман" ми отвори очите - както за смисъла на карикатурата, така и за много други неща. Безценен бисер е статията , репортаж от чудния свят на алисите ... 

Шилов

Светъл лъч във форума. Завръщане на непретнциозните ерудити, отсъствие на младолики глупци - всичко това не може да не радва. Авторът си заслужава вирнатите палчета. И отвъдния бряг хвали рисунката.