facebook
twitter

Култура

Джони Деп загубил $650 млн., спечелени от "Карибски пирати"

1 898
Джони Деп на върха на славата си в "Карибски пирати". Сега актьорът не само има проблеми, но и загубил голяма част от милионите, спечелени с блокбастъра.

Актьорът Джони Деп заяви пред съда в Лондон, че "благодарение" на своите бизнес мениджъри е загубил 650 млн. долара, спечелени с работата му в касовата поредица "Карибски пирати". Освен това дължал 100 милиона на данъчните, тъй като въпросните не били плащали налозите му в продължение на 17 години. Деп обвинява мениджърите си в кражба, съобщи "Гардиън". В британската столица се води делото му срещу в. "Сън" за клевета, като днес бе последният ден от изслушването.  

Обект на съдебния процес е статия в таблоида от 2018 г., която определя Деп като „бияч на съпруги“. Като свидетел по случая е привлечена бившата жена на актьора Амбър Хърд. Според нея във вечерта на 30-ия й рожден ден, когато разбрал за въпросните загуби, Деп ѝ посегнал. Този, както и всички останали 13 случая, в които Хърд го обвинява в насилие, Деп категорично отрича.

Попитан как точно се е случила кражбата, актьорът поясни: "На мен ми беше поднесено по този начин, защото аз нямам представа от пари или количества пари. От „Карибски пирати“ 2 и 3 имах – нелепо е, че трябва да го заявявам, неудобно е – очевидно съм изкарал 650 млн. долара. Когато ги уволних (мениджърите - б.р.), не само изгубих тези 650 млн., но и дължах още 100 млн., защото те не са плащали данъците ми на правителството цели 17 години“.

За да демонстрира, че в този период Деп често е бил пиян и не е помнел нищо от постъпките си на следващия ден, Хърд е предоставила на съда снимка, където актьорът лежи припаднал, покрит със сладолед. Актьорът коментира, че това се е случило в период, когато е работил по 17 часа дневно и по собствено желание се е оттеглил на Бахамите за почивка и детокс. 

Показания даде и бившият асистент на Джони Деп Стивън Дойтерс, който заяви, че Амбър Хърд е "социопатично цирково пони" и "макиавеличен деспот". Той сподели, че е изпитал облекчение, когато чул за раздялата на актьора с нея. 

Все още няма коментари

Още

Съдът оправда лидера на БОЕЦ по дело за всяване на паника

09.08.2020

4210 7
Ашли Джъд вече може да съди Уайнстийн за сексуален тормоз

30.07.2020

557
Делото срещу Ненчев се провали и на втора инстанция

17.07.2020

1121 22

Влез или се регистрирай за да коментираш