facebook
twitter

Култура

Лени Кравиц се завръща у нас с концерт през 2019 г.

85
ЕПА/БГНЕС
Лени Кравиц по време на обявяването на плановете му за турнето Raise Vibration World Tour.

4 май 2019 г.

зала "Арена Армеец"

Качествените концерти в България за догодина се увеличиха с още един, след като бе обявено, че Лени Кравиц ще пее в столичната зала "Арена Армеец". Това ще е второто гостуване на световноизвестния американски музикант у нас след това през юли 2008 г. на стадион "Академик", когато той събра над 15 000 зрители. Същевременно ще е и втори опит Лени Кравиц да дебютира в тази зала, след като негово шоу бе обявено за септември 2012 г., но бе отменено по-късно заедно с още няколко дати в Европа заради ангажиментите му към киното.

Сега, на 54 г., Кравиц е в страхотна форма, като само преди дни издаде много силен нов албум - Raise Vibration, негов 11-и в кариерата. Именно в подкрепа на този запис е и световното турне, което ще премине и през България. Зрителите ще чуят, разбира се, не само новите песни, а и големите хитове на четирикратния носител на "Грами" - Are You Gonna Go My Way, Let Love Rule, It Ain't Over 'til It's Over, If You Can't Say No, I Belong to You, American Woman и др.

Организаторите от "София мюзик ентърпрайзис" обявиха, че билетите влизат в продажба от 19 септември (сряда) в мрежата на "Ивентим" за цялата страна, включително НДК, "Български пощи", бензиностанции OMV, "Технополис" и др. Цените са от 60 до 140 лв.

Все още няма коментари

Още

"Уайтснейк" откриха листата с групи за "Хилс оф рок 2019"
"Уайтснейк" идват догодина в Пловдив за "Хилс оф рок"

08.11.2018

1013 7
Чунким голяма работа

Румен Белчев

07.11.2018

753 1

Влез или се регистрирай за да коментираш