Quantcast
Странната птица Киркоров разсмя и уплаши Русия | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Странната птица Киркоров разсмя и уплаши Русия

Разните супермени и спайдърмени вече са омръзнали на всички, смята певецът
2 736
 Instagram
Филип Киркоров като Жар-птица.

В Русия излязоха трейлър и кадри от филма на "Дисни Русия" "Последният богатир: Пратеник на мрака". Това е финалната част от трилогия, започнала през 2017 г. с "Последният богатир" и продължила през 2020 г. с "Последният богатир: Коренът на злото". Премиерата е насрочена за 23 декември 2021 г. 

Сред персонажите във фентъзи трилогията по мотиви от руски народни приказки, са един наследник на Иля Муромец, Кашчей Безсмъртни, Василиса Премъдра, Баба Яга и други техни познати, които ненадейно се оказват в съвременна Москва.  В третата част има и един нов герой, който вече предизвиква бурно оживление в социалните мрежи. Зрителите ще се запознаят с доста необичайната история на Жар-птица: по сюжет тя е избягала от света на приказките заради жестоката "диктатура" на Кашчей и се крие в съвременна Москва. Там се е превъплътила в човек и работи в шоубизнеса. Ролята на Жар-птица изпълнява Филип Киркоров — кой друг?

Можем да ви гарантираме нощни кошмари: запознайте се с Жар-птица-Киркоров от третата част на филма "Последният богатир", пише сайтът Meduza.

За възможността да го видим преди премиерата на филма трябва да благодарим на певеца, който е публикувал в своя акаунт в Инстаграм кадри от снимките. На една от снимките, в специалния костюм за улавяне на движенията, той стои на четири крака, надвесен над главния герой.

А на друга…  същият Филип Киркоров се представя в образа на Жар-птица. Приказното създание има вид на обикновена птица, но с главата и брадата на Киркоров — и коси от огън. Изглежда … доста своеобразно!

Киркоров е доволен от резултата: „Сигурен съм, че на всички в чужбина са омръзнали разните супермени и спайдърмени — пише певецът. — Нашите колоритни приказни персонажи — Баба Яга, Василиса Премъдра,  Жар-птица — могат да ни гарантират „Оскар“.

Това беше първата смешка. След това се включиха и коментаторите в социалните мрежи:

"Ужасен ден за всички, които имат очи!"
 

Психолог: "Птица-Киркоров не съществува! Тя няма да да ти навреди". 
 

"Нашият отговор на Холивуд. Те: Чернокож гей играе феята в Пепеляшка. Ние: Киркоров играе Жар-птица".

Още

Украйна извади Филип Киркоров от черния списък

27.06.2021

1176
Украйна: Филип Киркоров заплашва националната сигурност

24.06.2021

4018
България остана на 6 мин. от второ равенство с участник на Евро 2020

05.06.2021

Обновена

1751