Quantcast
Вдовицата на Кърт Кобейн защити Джони Деп, който ѝ спасил живота | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Вдовицата на Кърт Кобейн защити Джони Деп, който ѝ спасил живота

2 226
Във видео Кортни Лав разказва какъв добър човек е Джони Деп.

Вдовицата на Кърт Кобейн – актрисата и рокпевица Кортни Лав, записа емоционално видео, в което разказва как Джони Деп е спасил живота ѝ след предозиране с наркотици, съобщи DailyMail. 57-годишната Лав, която публикува откровенията в своята страница в Инстаграм, стана поредната известна личност от шоубизнеса, подкрепяща звездата от „Карибски пирати“ по време на епичния съдебен процес с бившата му съпруга Амбър Хърд.

Лав споделя, че през 1995 г. Джони, когото тогава не познавала лично, я измъкнал от смъртта, правейки ѝ сърдечно-белодробен масаж, след като тя приела свръхдоза забранени вещества в близост до неговия нощен клуб The Viper Room в Лос Анджелис. Това се случва само година след самоубийството на легендарния фронтмен на Nirvana, когато Кортни се грижи сама за 3-годишната им дъщеричка Франсис Бийн, доколкото може, и се бори със зависимостта си от дрогата.

„Не искам да правя никакви публични оценки, просто искам да кажа, че Джони ми направи изкуствено дишане и ме върна към живота, когато берях душа“, обяснява Кортни Лав и добавя, че оттогава през всички следващи години Деп е помагал на нея и дъщеря ѝ. Две години по-рано, в нощта на Хелоуин, 23-годишният актьор Ривър Финикс издъхва пред същия клуб след предозиране с кокаин и хеорин...

Вдовицата на Кобейн се обръща и към Амбър Хърд, заявявайки, че я разбира. „Аз бях най-мразената жена в Америка. Аз бях най-ненавижданата жена в целия свят преди TikTok и сега наистина изпитвам съчувствие към Амбър. По дяволите. Можете ли да си представите какво изпитва?!“, казва Кортни. И изразява надежда, че справедливостта ще възтържествува „каквато и да е тя“, стига Хърд да не злоупотребява и да не използва този момент за лична изгода.

По друг повод, в интервю за Guardian през 2006 г., Кортни Лав беше споделила: „Не мога да кажа нищо лошо за Джони Деп и никога не бих могла. Мисля, че той е много умен, той е брилянтен актьор и веднъж ми спаси живота“.

В момента 58-годишният Деп съди за клевета 36-годишната си екс съпруга Амбър Хърд за 50 милиона долара заради нейна статия във Washington Post, в която тя се представя за жертва на домашно насилие и която подкопа кариерата му. Хърд пък заведе насрещен иск за 100 милиона. Публично предаваното дело се води в съда на Феърфакс, щата Вирджиния.

Още

Q-Пейкин и Цуни-Гунчева: Културни сме, не като Джони и Амбър
Книга за брака с Джони Деп може пак да вкара Амбър Хърд в съда

23.06.2022

968
Прокуратурата започна дело за строежа на нова детска болница

14.03.2022

398