Quantcast
"Зевс и Нора" вече е и на гръцкия пазар | СЕГА
facebook
twitter

Култура

"Зевс и Нора" вече е и на гръцкия пазар

233

След успешното си представяне на българския пазар книгата на Стилиян Иванов “Зевс и Нора” е вече в книжарниците на Гърция.

„Зевс и Нора“ е страхотен начин децата да развият своите ценности и възприятия, да се подготвят за света и да открият лесно многообразието и предизвикателствата му. В дванадесет глави са поместени основните етапи от живота на персонажите, а красивите илюстрации и реални снимки допълват усещанията и въздействието на текста. Всяка от главите в книгата завършва с ценни поуки за приятелството, семейството, умението да обичаш, да се бориш, да се справяш с трудностите и да се радваш на живота.

Изданието е с твърди корици съдържа QR код, чрез който читателите ще могат да чуят специалната песен, посветена на героите Зевс и Нора, а върху разделителя на книгата читателите ще намерят стиховете на поетесата Надежда Захариева.

Част от приходите от изданието ще бъдат дарени на приюта за бездомни животни „Надежда за различните“ в Казанлък, откъдето преди пет години авторът Стилиян Иванов осиновява кучето си Нора – главен герой в книгата.

Стилиян Иванов е автор на книги за себепознанието, здравословния живот и астрологията. Автор и режисьор е на 55 документални филма за световната история и култура. Премиерата на книгата на български език беше през юли, а на 8 октомври бе премиерата на гръцки език в Атина.

Още

Книга на 8-годишен писател стана хит в САЩ

09.02.2022

390
"Тетрадките" на Петър Динеков осветяват образа на Блага Димитрова
30 години след смъртта си Димитър Воев може да бъде п(р)очетен

12.12.2021

1221