facebook
twitter

Спорт

БФС бе сезиран за цирковете във "Верея"

128
Верея
Небойша Лекич

Сърбинът Небойша Лекич, досегашен треньор на "Верея", е сезирал БФС заради невъзможността да изпълнява трудовите си ангажименти. Той бе сменен от ръководството на старозагорския клуб, след като футболистите се обявиха срещу него и отказаха да излязат в контрола срещу "Ботев" (Гълъбово).

Договорът на Лекич обаче още не е прекратен. Заради това той идва чинно на тренировки, но частни гардове не го допускат до заниманията. Те пък вече се водят от досегашния наставник на "Ботев" (Гълъбово) Людмил Киров. Той обаче не е представен официално именно поради липсата на споразумение за разтрогване с Лекич.

Вчера сърбинът, който зае поста преди месец, срещна отказ и при опита си да се качи на клубния автобус, който замина за гостуването срещу "Лудогорец".

Към момента няма коментар за нелепата ситуация от страна на управата на "Верея". Собственикът на клуба Галин Михайлов единствено бе коментирал в началото на седмицата, че Киров е новият треньор. Той обаче няма да води официално тима на двубоя в Разград, тъй като неуредиците не са изяснени.

Ключови думи:

футбол, Верея, БФС
Все още няма коментари

Още

"Левски" се върна на върха поне за 24 часа (видео)

21.09.2018

429 3
Лигата на нациите - задният вход към Евро 2020

ЯВОР ЕВТИМОВ

22.09.2018

254
Играч на "Левски": Клубът търсеше повод да уволни Роси

21.09.2018

114

Влез или се регистрирай за да коментираш