Quantcast
Google работи по Sabrina | СЕГА
facebook
twitter

Технологии

Google работи по Sabrina

263

Google подготвя следващото поколение на своето телевизионно стрийминг устройство, съобщават източници от централата. В интернет вече изтекоха снимки на устройството 

Изтекъл доклад на Google цитира и кодовото име на новото устройство - Sabrina, както и подходящ софтуерен интерфейс, така че повече потребители няма да се притесняват да гледат предавания и филми, използвайки смартфони, таблети и устройства Chromecast. , Устройството визуално работи като Chromecast Ultra, въпреки че има малко по-малък дизайн. Също така, според снимките, може да се заключи, че ще се предлага в три цвята, лилаво, бяло и черно.
Маркетингово видео показва горната половина на дистанционното управление и специалния бутон Google Assistant. Понастоящем не е известно кога ще се появи уреда и колко ще струва. Според съобщения от миналия месец, компанията наистина работи за ново Android TV устройство, което ще бъде пласира под бранда Google Nest, за да влезе в категорията Smart Home. Предполага се също, че устройството вероятно ще се продава за под 80 долара, тъй като настоящият Chromecast струва около 35 долара, а Chromecast Ultra 4K около 69 долара.

Ключови думи:

Google, Sabrina

Още

Facebook вече се поддържа от 100% възобновяема енергия

16.04.2021

105
Bing и Ecosia намират повече новини от Google

17.02.2021

448
Google спира парите за сенатори, гласували срещу избора на Байдън

26.01.2021

5480