facebook
twitter

Технологии

Мечтата на геймъра

426

Вечер може да заспите, докато играете. Сутрин може да не ставате от леглото, а направо де атакувате... Това е възможно с легло за геймъри. Разбира се, основната му функция е да играете в легнало положение, но леглото съчетава функциите на стол и маса. Игралното легло изглежда точно като всяко друго, но има редица полезни аксесоари.

В основата е платформа, на която могат да се поберат два монитора, няколко високоговорителя и двойни държачи за чаши. Отстрани има слушалки, които могат да се съхраняват в левия ръб на леглото. Този детайл пречи на играча да бъде напълно мързелив - за да вземете слушалките, трябва да извършите някакво движение. Зад възглавницата има подвижен рафт, на който може да складирате напитки, закуски и т.н. Леглото се предлага с игрално одеяло, пише "PC gamer".

Вдясно пък има регулируем държач за мобилен телефон. Има място за часовник, но и за хигиенни продукти като лосион и кърпички. Вълнението от играта понякога може да отнеме часове, но не бива да кара играта да се загуби напълно.

Игралното легло може да бъде много полезно за играчи, които имат проблеми с двигателния апарат. Това създава пълно комфортно изживяване по време на игра. Е, до банята и тоалетната ще трябва да се ходи...

Bauchut също предлага на клиентите продукт, наречен "игрален лагер". Всъщност това е палатка, която припокрива бюрото, където се намират мониторът и клавиатурата. Малката палатка помага за фокусиране върху играта за изолация от външния свят.

Ключови думи:

геймъри, игра, легло, палатка
1

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Дядо Коледа вече кацна на Международната космическа станция

08.12.2019

333 3
Кланът Ескобар вече прави смартфони

04.12.2019

1337 23
Русия започва да произвежда електромобили

23.11.2019

3477 83

Коментари

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Е, до банята и тоалетната ще трябва да се ходи...

Не е задължително. Има си памперси за тая работа.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×