facebook
twitter

Технологии

Tinder стартира видеообаждания

244

Най-популярният сайт за запознанства в света - Tinder, обяви, че ще пусне основна актуализация на популярното си приложение по-късно тази година и тя ще включва видео разговори.
Това е огромно надграждане, като се има предвид, че Tinder има милиони потребители и видеообажданията могат да бъдат много полезни за тях. 
В момента всички се чудят как Tinder ще реши проблема със злоупотребите при видео разговорите. Потребителите ще трябва да променят навиците си, а видео разговорите ще заместят текстовите съобщения.

Компанията публикува и статистически отчети за период по време на коронавирусната епидемия, които показват увеличение на използването на това приложение сред жени под 30-годишна възраст, с общо 37%. Броят на съобщенията през деня се увеличил с около 27% в световен мащаб.

Въпреки че тези цифри показват положителен растеж, има спад в броя на потребителите в сравнение с февруари, т.е. периодът преди кризата. С отмяната на спешните мерки, използването на приложението и обмена на съобщения расте във всички региони на света.

Ключови думи:

Tinder, видео
Все още няма коментари

Още

Истината за вируса! Нецензурирана!

28.04.2020

32240 21
МиГ-31 и F-16 се срещнаха във въздуха (ВИДЕО)

21.04.2020

27712 28
"Културата е това, което стои между нас и страховете ни"

Влез или се регистрирай за да коментираш

×