Quantcast
Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще водят сутрин по Би Ти Ви | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Медии

Биляна Гавазова и Златимир Йочев ще водят сутрин по Би Ти Ви

Двамата стават лица на ранния блок "Тази сутрин", Антон Хекимян слиза от екран
3 447

От 1 март Биляна Гавазова и Златимир Йочев  наследяват Антон Хекимян като основни лица на сутрешния блок на Би Ти Ви „Тази сутрин“ от 1 март, съобщават от телевизията.  Форматът на блока се променя и занапред той ще има двама водещи. От медията обещават в допълнение да въведат и още нови елементи. Както "Сега" писа, преди да се включи към екипа на Би Ти Ви, Йочев има 14-годишен телевизионен опит. Повече от три години е водещ на сутрешния блок на националната Bulgaria ON AIR, а пътят му в телевизионната журналистика започва още през 2007 година в БНТ. Оттогава до днес Златимир е придобил богат опит във всички сфери на публицистиката и новинарството – като репортер, автор, редактор и водещ на предавания и емисии, изброяват от Би Ти Ви.

Другият водещ на „Тази сутрин“ ще бъде едно от най-разпознаваемите лица на сутрешния блок и новините на Би Ти Ви – Биляна Гавазова, продължават от телевизията. Тя ще продължи и своята рубрика „Чети етикета“, която в последните години се утвърди като запазеното място за потребителски теми в телевизионния ефир, като често става повод за широки обществени дебати, незабавната реакция на държавните институции, проверки, експертни и консултативни съвети за подобряване качеството на живота на хората, и дори предложения за промени в законодателството.

„Биляна и Златимир са колеги с доказан журналистически опит в телевизията и нямам съмнение, че ще продължат успешно мисията на „Тази сутрин“ да представят първи на зрителите най-важните теми от деня и ексклузивните събеседници, топ експертите и авторитетите по общественозначимите теми. Пожелавам им успех и продължавам да работя заедно с тях и екипа на предаването, за да задаваме стандарта за успешен сутрешен блок в България,“ коментира Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в Би Ти Ви.

.

Ключови думи:

Би Ти Ви, Тази сутрин

Още

Партиите на протеста са единни за закриването на спецправосъдието

23.06.2021

Обновена

2637
Мария Ванкова става водещ на късните новини по Би Ти Ви

14.06.2021

626
ДБ анонсира преговори за бъдещото правителство

19.05.2021

3457