facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Медии

Близка до Пеевски измести В.Анкова в управлението на Нова тв

Ива Стоянова става един от двамата управители на "Нова броудкастинг груп"
10 728

Собственичката по документи на близката до Делян Пеевски телевизия Канал 3 Ива Стоянова вече е един от двамата управители на "Нова броудкастинг груп" ЕООД, притежаваща Нова телевизия, програмите "Диема" и др., съобщиха от компанията. Стоянова заема мястото на досегашния управител на "Нова броудкастинг груп" Вяра Анкова, която занапред ще бъде зам. председател на управителния съвет на фирмата. Досега Стоянова изпълняваше функциите на шеф на дирекция "Информация" в Нова телевизия.

Като втори управител на "Нова броудкастинг груп" ще продължи да работи Николай Андреев, който от 19 януари м.г. управляваше съвместно с Анкова. Занапред той ще изпълнява същите функции, но вече в компанията на Стоянова. Андреев също е член на УС на "Нова броудкастинг груп". Председател на борда на директорите на дружеството е братът на шефа на КРИБ Кирил Домусчиев - Георги, чиято фирма "Адванс медиа груп" ЕАД е едноличен собственик на капитала на "Нова броудкастинг груп".   

Израстването на Ива Стоянова в йерархията на Нова телевизия може да се определи като мълниеносно и стремително. Собственичката по документи на Канал 3 и доскорошен програмен директор на кабелния канал бе привлечена на работа в "Нова" в края на миналата година.  

8

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Аделина Радева напуска Нова телевизия

29.05.2020

5327 28
Депутат издейства глоба на зрители на "Нова телевизия"

22.05.2020

4874 8
Нова телевизия съкрати поредна група журналисти

13.05.2020

40837 21

Коментари

slaughter
снимка на slaughter

Бавно. Но методично и с постоянство Сараите изземат функциите на държавата и Свободния пазар. 

Интервал

Интересно, кога ли ще пробутат бизнесмен Кирил в политиката. Вече дава знаци, пуска "дълбокомислени" изказвания, пък и Шиши стана твърде негативен образ.

Nashenec

ДПС и ГЕРБ си живеят на семейни начала без формален брак.

 

За мен въпросът е "Каква е ролята на ДПС в създаването на ГЕРБ?". То няма начин да събереш толкова бивши комунисти и деца на комунисти на едно място и да ги кръстиш на демократи. За съжаление, само Доган го може все още този номер по нашите земи.

Интервал

Създаването на гербавата групировка бе малко трансгранично. Батман се оказа популярен народен образ, съответно трябваше да бъде употребен от новите ни приятели, а беше време за нов Спасител след лъсването на Симо Ментата. Иначе, ще вземем да кривнем от правия ойроатлантически път. Разни чужди фондацийки се намесиха да финансират гербавото зачатие, послушните медии наляха още вода в батманската мелница, и те ти булка нов Спасител. Срещу послушание, мутрата бе оставен да си усвоява у нас, а ДПС имат силни бизнес и политически позиции, затова реално са в коалиция с всеки, който е на власт. Утре няма да е Мутрата, ще са със следващия, даже реално нямат изгода да са водеща и управляваща политическа сила. Така други обират негативите. Т'ва Банкянския Нарцис може и да го е разбрал, но на база досегашните ми наблюдения, по-вероятно не.

slaughter
снимка на slaughter

За Главен секретар на МВР в правителството на Кобургготски Бойко Борисов е доведен от Ахмед Доганов.  Значи каква е ролята на ДПС? Генералите зад Доган му посочват , че Бойко Борисов влиза в играта. И Доган го хваща за ръчичка и го води при Симеон и му представя новия Главен секретар на МВР. 

Звън®
снимка на Звън®

Ива е доста по-качествена от Вяра - по-млада, по-дащна, с по-сочни устни и по-твърди цици (за това дори има сертификат от Ватиканската библиотека). Освен това устните на Ива издават, че тя е веща познавачка на тънкостите в областта на броудкастинга.

slaughter
снимка на slaughter

От Ватиканската библиотека е много далеч от реалността. Но от библиотекарския щаб на ДС е почти сигурно!

sega_reader

Доган все ей такива млади булки бара.

А булките много добре знаят кой разпрезеля порциите, и че без баране няма напредък.

Иначе как се става хем млада, хем хубава, хем пък и умна, че и богата и успяла още на трийсетина години.

Мда.

Влез или се регистрирай за да коментираш

×