Quantcast
Арестуваните шпиони се разкаяли, ще помагат на Кьовеши | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / После

Фейк бюлетин

Арестуваните шпиони се разкаяли, ще помагат на Кьовеши

9 943

Арестуваните шпиони, които изнасяли натовски тайни и друга чувствителна информация, бързо били превъзпитани и се покаяли напълно пред главния прокурор и други висши духовници, разкриха просветени.
Разкритите трафиканти на данни първо си признали пред властите, че са пълни калинки в шпионажа и по тази причина не са нанесли никаква вреда на националната или колективната сигурност в НАТО.
"Нищо особено не сме предали на чуждата империя - обяснили задържаните. - Пращахме на врага новини и клюки за Мата Хари или примерно пазара на български паспорти. Ние даже имаме награда от Каракачанов, в известен смисъл сме си национално-отговорни човекоединици. Веднъж написахме на руснаците доклад за Догансарай, за да покажем един вид за какво се харчат част от тия пари, към които и ние имахме някакво отношение. По никакъв начин не сме повлияли на баланса на силите или на класовото осъзнаване, или на стабилността. Действахме мързеливо, хаотично и несъсредоточено, с хиляди пропуски, заради които и бяхме заловени. И макар че нашето калинкино поведение де факто не е било в ущърб на България и Алианса, ние се разкайваме за греховете си и юридическите недостатъци, и напълно се предоставяме отново в служба на родината. Само ни поставете задача, ние ще я изпълним също тъй калпаво, както сме работили и досега. Служим на Република България, ЕС, НАТО и всички Велики сили на страната на високите ценности. С факела на правата вяра и тъй нататък. Ние тъкмо почнахме малко да се научаваме  на шпионство, когато ни спряхте. И сега добитите знания можем да ползваме за интересите на Родината и Съюзниците", съсипали се от клетви за вярност съгрешилите шпиони, които благодарили на главния прокурор и другите духовници, че навреме са ги заловили, изобличили и наказали. 
***
Главният прокурор приел покаянието на грешниците, защото видял в очите им искрено съжаление, дълбоко осъзнаване на грешката и желание да послужат още и с усърдие на високите евроатлантически ценности. 
Тогава по небесно откровение главният прокурор погледнал нагоре и пред очите му се открило видение: Апарат с дизелово гориво, облян в ослепителна светлина, кацнал на Луната и от него слязла Темида, за да забие европейския флаг на лунната повърхност. Темида си свалила превръзката и това била Лаура Кьовеши в европрокурорска тога, която му казала от небето: бъди мъж, Кешев, прати ми достойни ратници за Прокуратурата на Страшния съд! 
Главният прокурор веднага разбрал смисъла на откровението: разкаялите се шпиони веднага да се предложат за Европрокуратурата на Кьовеши на мястото на онези 7 малки каскетчета, които Кьовеши по-рано върна.

Карикатура: Христо Комарницки
***
Тия катастрофиралите шпиони и те не са баш прокурори, каквито ги иска Кьовеши, но с мъдрите напътствия на духовния им водач те щели да бъдат одобрени от Кьовеши, стига да помнят и спазват един малък трик, подсказан им от главния прокурор и духовен водач на справедливостта в България: когато говорят с Кьовеши, от време на време да поглеждат към тавана, за да ѝ покажат, че са грешници, ала разкаяли се и високо морални, и съвършени в послушанието си. 
След дълга молитва окованите разкаяли се шпиони били пратени на Лаура Кьовеши, за да реши тя съдбата им.

Още

Гешев пак обедини ГЕРБ, ДПС и БСП в парламента

22.04.2021

Обновена

15766
Борисов най се страхува да не бъде сменен Иван Гешев

21.04.2021

11077
Бойко Борисов излекува всички в "Софиямед"