facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / После

Внимание! Нормативна лексика!

Атакуваха премиера с нови манипулирани записи без нито една псувня

автор
Г-н БАЛЕВ
15 000
 Шарж: Алла и Чавдар Георгиеви

Нова порция манипулирани записи от частния живот на премиера скандализираха Партията и обществото. 
Записите са очевидна фалшификация - в тях не се чува нито една псувня, нито една унижаваща човешкото достойнство дума, нищо от типичния речник на премиера, когато не работи камера.
В записа премиерът държи почтителен тон към свой подчинен, коментира с уважителни думи президента и други политически опоненти, разсъждава на глас за нуждата от приличие в политиката дори в частния живот на политика. Има дори такъв цитат, в който премиерът използва следните изрази:
"Време е всички ние - и преди всичко аз! - да започнем да се държим възпитано, да повишаваме непрекъснато общата си култура, да пазим човешкото достойнство на всеки, независимо дали ни е подчинен, опонент, партньор или пряко казано слуга. Дължим елементарно уважение на всеки! Аз имам доста слуги, не крия. Може би сам съм виновен, че се обградих със слуги, но все пак никога не забравям, че те са хора. Заклевам се, никога повече няма да позволя да ми целуват ръка професори и капацитети, никога вече няма да бия чембери на служителите си и никого няма да задушавам в прегръдките си, колкото и да ми е гушкаво..." 
Такива и още много други елегантни стилистични конструкции се леят от устата на премиера в крайно нетипичен за него стил.
Потърсен за коментар, премиерът не бе намерен. 
Негови близки сътрудници заявиха под сурдинка, че министър-председателят е много разстроен, чувства се разголен и омърсен. Твърди, че записът е пълен фалшификат и той не е способен на такъв лигав стил. Бил просто вън от себе си и едва се удържал да не привика всички мисири и мисирки, че да ги препсува по няколко пъти в пряк ефир, с което да покаже и докаже истинската си същност. 
- Ще му мине - успокои народа Шехерезада Арнолдова. - Сега ще му разкажа една приказка, той ще си го изкара на мене, ще се наспинка и утре пак ще е почти нормален. Само не го безпокойте сега!
***
Експерти от Института по психология към МВР коментираха, че записът с "благовъзпитаното его на премиера" е зле скалъпен манипулативен конструкт. 
- Това е напълно невъзможно - настоя експерт, пожелал неанонимност. - Премиерът овладява пристрастеността си към нецензурния език само при включена камера и то не напълно. При него нагонът за нецензурна живопис е осъзната необходимост. Той мисли и чувства в такива образи - майки, лели, стринки, зарзали и мандаринки; жребици от разплодник, щракалки от ФЖМК, психоложки с големи очила, гимнастички на шпагат, балерини в костюми на стюардеси... Това е неговата Вселена, но да не навлизаме прекалено дълбоко, защото това е все пак частна територия, съзнанието на човека е деликатна работа!... - продължи да обяснява експертът и да иска неанонимност, която така и не получи.
***
Главният прокурор коментира, че фалшификаторът ще бъде издирен и профилактиран с най-остри средства и каучукови предмети. 
- Не може така да се манипулира обществото - възмути се Главният. - Всички знаем какъв е премиерът, все пак той работи наш Бащица, вечер, дето се вика, българинът сяда да си изпие ракията и да тегли една дружелюбна или злобна псувня на премиера си. Премиерът е наш душеприказчик и изповедник в най-мръсните ни удоволствия с езика. Това е своего рода сакрално пространство на колективния разум и Прокуратурата няма да стои безучастна. Не можем да решим проблемите на всички институции, но можем поне да опитаме, нали така! 
***
В специално тв изявление монахът гербер Тома Пържолник също се закле, че партията ще отмъсти за този удар под кръста, като намекна, че манипулацията може би е дело на Цецерон Цветанов. 
- Не казвам, че е той, но съмнението и лошото чувство са налице, лошият вкус в устата остава - вдигна набожно очи Пържолника. - Цецерон е вероломен тип и сигурно е сглобил оттук-оттам по някоя цензурна дума от изказвания на премиера, за да аранжира тази дълбока безсмислица. То на изборите ще се види с кого ще се псуваме и с кого ще се целуваме като юди на свободна практика. Божа работа е това, но Цецерон ако стане по-силен от Борисов, може да мина и към неговия орден! - заключи внезапно монахът Пържолник и запя мазен тропар-шопар. 

9

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Експерти подозират, че СРС-тата на Божков са манипулирани

14.07.2020

6969 58
Вицепремиерът Дончев: Части от записите на Борисов звучат автентично

30.06.2020

4577 29
Заради бойкота на Фейсбук Зукърбърг загуби 7 милиарда долара

27.06.2020

4091 8

Коментари

Минувача
снимка на Минувача

Ако желаете да съчините "разговор " на дадено лице, инсталирате си компютърна програма  за синтез на глас

 

 

http://www-it.fmi.uni-sofia.bg/courses/HCI/book/c12/syntez.htm

шиши

https://afera.bg/%d0%bd%d0%be%d0%b2%d0%b8-%d1%81%d0%ba%d0%b0%d0%bd%d0%b4%d0%b0%d0%bb%d0%bd%d0%b8-%d0%b7%d0%b0%d0%bf%d0%b8%d1%81%d0%b8-%d0%bd%d0%b0-%d0%b1%d0%be%d0%b9%d0%ba%d0%be-%d0%b1%d0%be%d1%80%d0%b8%d1%81%d0%be/

last

Добро е!!!

maestrata

Този път в дует с Валентин Василич!✌️

шиши

ша са скъсам да са смея.

Oldten
снимка на Oldten

За такива случаи народа е казал: Кучетата си лаят, кервана си върви!

geo_19

Oъъъъъхххх… Oбличaм ce дa oтивaм в Брюкceл, чe дa вeчeрям c Урcулa у тях, a шe зaкуcвaм c Шaрл Мишeл caбaлeм… E, квo дa нaпрaвим… Eми… квoтo дaл живoтa, aмa c тия двaмaтa Кoрнeлa и Рaдeв… ca гoлeми cлaдури.

 

https://fakti.bg/bulgaria/487538-afera-pusna-novi-skandalni-zapisi-s-boiko-borisov

Nashenec

Началото на края на комунистите започна с вицовете за тях. И с преследването на съчинителите и разпространителите на вицове.

vvatkov

  Ние пък си имахме Радой Ралин:

 

Радой Ралин

Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, весдесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Простакът не чака, не знае предел
и стига простакът до своята цел,
Защото простаци край него вървят
и дават му знаци и правят му път
Надкласов, безкласов, без род и съюз,
но винаги касов, но винаги в плюс
Без ден да протакаш, дори да кърви
война на простака до смърт обяви
За срам на Европа, на всичките нас,
когато докопа в ръцете си власт
По страшен от спина, по-жилав от рака,
сега за сега се оказа простака.

Влез или се регистрирай за да коментираш