Quantcast
Джулиани искал полицията да арестува екипа на "Борат" | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Джулиани искал полицията да арестува екипа на "Борат"

Личният адвокат на Тръмп твърдял, че кинаджиите опитали да го подложат на изнудване
6 754
 Amazon
Кадър от скандалната сцена в хотелската стая с Руди Джулиани.

Бившият личен адвокат на Доналд Тръмп Руди Джулиани се е оплакал пред нюйоркската полиция, че е бил подложен на изнудване от екипа на „Борат 2“, след като беше заснет, полегнал в хотел в Манхатън, да си бърка в панталоните. Това съобщи през уикенда продуцентката на филма Моника Левинсън пред онлайн изданието Deadline. Сцената с участието но Мария Бакалова в ролята на репортерка имаше страхотен отзвук не само в киносвета, но и в предизборната ситуация в САЩ. 

„Когато разбрал, че е бил изигран от нашия екип, Джулиани се е обадил на всичките си приятели в полицията с искане да бъдем арестувани, защото сме се опитали да го изнудваме. Което, разбира се, не е вярно “, разказа Моника Левинсън в панел на продуцентската гилдия на Америка. „Беше доста хитро да повдигне това обвинение, защото изнудването е федерално престъпление.“

След като Джулиани си тръгнал, от хотела заключили целия багаж на филмовия екип в апартамента, където била заснета сцената, обяснява Левинсън. Но кадрите вече били прехвърлени и на сигурно място. „Това винаги е първата ни работа“, каза тя.  „Да се убедим, че имаме кадрите, които ни трябват.“ Все пак се наложило да наемат ново оборудване за деня, защото имали насрочени и други снимки, а тяхното останало заключено в хотела. 

Миналото лято Джулиани разказа пред New York Post, че се е обадил на полицията в Ню Йорк, след като звездата на "Борат" Саша Барън Коен е влязъл в хотелската му стая странно облечен. „Този ​​човек се втурна с крясъци, облечен като луд, в нещо като розов транссексуален костюм“, коментира Руди Джулиани.  „Изглеждаше абсурдно. Той имаше брада, голи крака и не бих казал, че изглеждаше много привлекателно". 

Бившият кмет на Ню Йорк твърди, че едва по-късно осъзнал, че това е бил Саша Барон Коен. „Сетих се за всички хора, които той е заблудил и се почувствах добре, защото мен не успя да ме заблуди", казва Джулиани, който в крайна сметка влезе по забележителен начин във филма. Пред „Ню Йорк Пост“ Джулиани не говори за изнудване, нито споменава защо е викал полицията и какво е говорил с тях. Напротив — там пише, че полицията е пристигнала и си е тръгнала, без да бъдат повдигнати обвинения, след като не е установила престъпление.

Жалбите на Джулиави не довели до нищо, но все пак Левинсън била притеснена, защото по време на снимките на оригиналния „Борат“ през 2006 г. прекарала 19 часа зад решетките. 

В крайна сметка се посъветвахме с нашите адвокати и заедно с целия екип в 11 вечерта заминахме за Ню Джърси. Не исках това, което преживях по време на първия филм, сега да се случи с целия екипаж". 

Левинсън участва в дискусия през Zoom заедно с други номинирани като част от подготовката за виртуалното връчване на наградите на Гилдията на продуцентите в Америка в четвъртък. Тя, заедно с копродуцентите на „Борат 2" Антъни Хайнс и Коен, е номинирана за най-добър продуцент на игрален филм.  

Още

Жени на ръба на нервна криза
Мария Бакалова снима английска комедия в Италия

01.09.2021

553
Мария Бакалова: Бургас е моят Ел Ей

25.07.2021

1953