Quantcast
Marvel срещу DC - чии супергерои ще спечелят? | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Marvel срещу DC - чии супергерои ще спечелят?

Режисьорът на "Пазителите на галактиката" Джеймс Гън предлага кръстоска между двете комиксови вселени
244
 DC Comix/Marvel
Някои от най-популярните герои на DC Comix и „Марвел“.

Американският режисьор Джеймс Гън предложи на ръководствата на Marvel и DC Comics да създаде кросоувър между комикс героите и на двете издания. Това стана известно от отговора на режисьора на "Пазители на галактиката" към фен в Туитър.

В социалните медии му беше зададен следният въпрос: „Героите от коя вселена ще спечелят, ако се сблъскат на бойното поле?“ 

Да припомним — най-видните представители на DC Comics са Батман, Супермен, Жената-чудо, Аквамен, Жокера, Жената-котка... През последните години в киното героите на „Марвел“ са повече — Капитан Америка, Спайдър-мен, Железния човек, Тор, Хълк, Доктор Стрейндж, Логан Върколака, Черната вдовица и др. донесоха общ боксофис от над 22 милиарда долара и продължават да са любимци на публиката.

Ще е интересно да видим такъв сблъсък на големия екран, отговори Гън. Режисьорът на „Пазители на галактиката“ и новия „Отряд самоубийци“ (премиерата му предстои през август) въпреки това призна, че не е голям фен на кросоувърите.

"Разговарял съм за това между другото с хората с власт в Marvel и DC. Бих се радвал да видя такъв филм. Не мисля, че е много вероятно, но не мисля и че е невъзможно.  И все пак, колкото и любопитно да изглежда такова смесване, за мен да видя една хубава история е много по-интересно", отговари  Гън. 

Още

Освен света Спайдърмен ще спасява и киното
За феновете на "Спайдърмен" епидемията свърши

20.12.2021

316
Джоли е горда с отказа на Marvel да се преклони пред цензурата

06.11.2021

12248