Quantcast
Саша Барон Коен: Мария Бакалова заслужава "Оскар" | СЕГА
facebook
twitter

Култура

Саша Барон Коен: Мария Бакалова заслужава "Оскар"

Комикът коментира спорната сцена с адвоката на Тръмп и българската актриса
8 072
 YouTube/Good Morning America
Саша Барон Коен и Мария Бакалова в Good Morning America.

Саша Барон Коен иска зрителите сами да видят поведението на Руди Джулиани, когато гледат „Борат: Следващият кино филм“, новата продукция на шегаджията за расизма, републиканците и пандемията, в който е заплетен и личният адвокат на „премиера Макдоналд Тръмп“ (както героят му нарича президента на САЩ Доналд Тръмп), съобщи в. „Лос Анджелис Таймс“.

76-годишният бивш кмет на Ню Йорк се появява в противоречивата сцена с българската актриса Мария Бакалова - в ролята на дъщерята на Борат (Барон Коен) във филмовото продължение, което от вчера е в Amazon Prime Video. Бакалова се представя като флиртуваща 15-годишни репортерка от консервативна медия, интервюираща Джулиани относно реакцията на президента на COVID-19, след което двамата се преместват в спалнята на хотелския ѝ апартамент - и там се вижда как той бърка в панталоните си.

Точно когато бившият кмет на Ню Йорк е заснет в - както смятат мнозина, неподходяща ситуация - в стаята нахлува персонажът на Барон Коен, за да прекрати интервюто. „Ако адвокатът на президента смята това, което правеше там, за подходящо поведение, тогава бог знае какво е правил с други журналистки по хотелските стаи“, каза Барон Коен. "Призовавам всички да гледат филма - добави британският комик. - Той направи, каквото направи. Преценете сами... За нас беше доста ясно."

По-рано тази седмица Джулиани нарече сцената „поръчкова работа“ за отвличане на вниманието от предстоящите президентски избори след десет дни, като продължи да настоява в Туитър, че си е прибирал ризата в панталона след свалянето на звукозаписното оборудване за интервюто.

В студиото на тв предаването Good Morning America българската актриса Мария Бакалова обаче благодари на Барон Коен, че е прекъснал срещата ѝ с адвоката. „Винаги съм се чувствала в безопасност с нашия екип и хората от продукцията, със Саша в моя ъгъл - каза Бакалова по „Добро утро, Америка“. - Всъщност никога не съм се страхувала, че съм в опасност. Имам късмет, че те бяха винаги до мен."

Самият Коен призна, че е бил „доста притеснен за нея“ по време на сцената. „Моята отговорност като продуцент е да се грижа за безопасността на главния актьор“, каза той.

Мария Бакалова разказа за прослушването, на което се е явила в Лондон, като част от него е включвала и влизането в образ в среда на неподозиращи хора, които трябвало да не се усъмнят, че е актриса.

„Тя е невероятна актриса, избрахме я сред 600 млади жени от цял свят - допълни Барон Коен. - Тя е много забавна, тя е една от най-смелите актриси в историята и може да играе така, че да ви разплаче, с което спечели ролята. Ще бъде много жалко, ако не получи номинация за „Оскар“. Представете си, тя дойде в Америка за първи път, след като почти не е излизала от България - и веднага влезе в роля, в която трябваше да играе с истински хора, в някои ужасяващи ситуации... Не знам как, но тя мина през всичко това и беше истинско откровение“, каза в самия край на интервюто Барон Коен. 

В официалния си акаунт в Туитър Борат "защити" Джулиани в комедийно изявление за срещата: „Тук съм, за да защитя кмета на Америка Рудолф Джулиани“, каза той. „Това, което беше невинна секси среща между съгласен мъж и моята 15-годишна дъщеря, беше превърнато в нещо отвратително от фалшивите медии.“

6

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Мария Бакалова стана лице на "Диор"

28.01.2021

Мария Бакалова стана лице на "Диор"

28.01.2021

1
Борат в сериозна роля, 1968-а малко като днес

Коментари

Aniki

Снощи гледах филма. Джулиани доста слабичко... Иначе за "нашето" момиче съм със смесени чувства. Изигра си ролята много добре, но ми беше малко странно българският език да звучи така. 

Азбукарче

     Ама къде е истината тука и има ли я? В триминутния откъс "актрисата" се държи провокативно спрямо възрастния мъж. на два пъти слага ръка на коляното му, седи срещу него в предизвикателно къса рокля, бърка под ризата му да махне микрофона..... Абе, хамериканска му работа! Лошото е, че едно българско момиче се е набутало между шамарите.

Soren

Българското момиче не се е набутало между шамарите, ами точно в центъра на холивудския мейнстрийм. Поръчката е изпълнена перфектно и няма да е политкоректно, ако не си получи "Оскара".

Памфуций
снимка на Памфуций

Българското момиче провокира, но не предполагах Джулиани да се хване. 

SvSophia
снимка на SvSophia

А спрямо адвоката/адвокатката, хеле пък синчето на Байдън има ли провокативна сценка във филмчето? То и една снимчица на самио Байдън се появи по едно време... Ако няма, щооо?

F16
снимка на F16

Слаба постановка - Джулиани е свободен мъж, а госпожицата е 24 годишна, свободна, с доста предизвикателно поведение. Та къде е интригата?

Влез или се регистрирай за да коментираш