Quantcast
През тази кампания Слави Трифонов ще направи среща с избиратели | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

През тази кампания Слави Трифонов ще направи среща с избиратели

7 345
Слави Трифонов

През настоящата кампания лидерът на "Има такъв народ" (ИТН) Слави Трифонов ще направи поне една присъствена среща с избиратели, стана ясно от негов анонс във "Фейсбук" във вторник следобед. Проявата обаче е предназначена единствено за студенти. "В четвъртък от 17 ч. ще се срещна със студентите на град Пловдив, по тяхна покана. И понеже срещата е в този формат, на нея ще могат да присъстват само тези, които представят валидна студентска книжка. Срещата ми с пловдивските студенти ще се излъчва на живо на моята фейсбук страница, както и по “Седем-осми Ти Ви”, написа той.

В понеделник в Плевен предизборна среща проведоха Тошко Йорданов, Ива Митева и други от водещите лица на партията. Тя се състоя в сградата на местната областна управа. 

Цялата тази активност е интересна по две причини. Първо, защото в кампанията за 4 април ИТН не проведе класически предизборни мероприятия. Досегът на Трифонов с избирателите се състоя чрез концерт и отговори на техни въпроси в предаване на телевизията му. Сега тактиката е променена. Второ, самият Трифонов не е кандидат-депутат във вота на 11 юли.   

Още

3 партии и коалиции се протягат към мандата за правителство

23.07.2021

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ, ТАНЯ ПЕТКОВА

6152
Слави засега изчегърта само думата "коалиция"

22.07.2021

ПЕТЬО ЦЕКОВ

7349
Партията на Слави започва разговори в НС за нов кабинет

21.07.2021

Обновена

7233