facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / България

Сайтът на ДПС пуска стари речи на Доган с намеци към Борисов

8 031
 Снимка: Архив
Снимка Архив

Пресцентърът на ДПС публикува на фейсбук страницата си изказване от миналото на почетния председател на Движението Ахмед Доган, съобщи дир.бг.

На 27 юли пресцентърът на ДПС пусна: "Д-р Доган в нощта след Евроизборите 2009 и посланието: "За мен най-страшното нещо в нашия политически живот е мутризацията на политиката!"

Днес, 7 август 2020 г., пресцентърът припомня изказване на Доган от Националната конференция на партията от 12 декември 2009 г. Тогава Борисов беше премиер на няколко месеца, победи благодарение на репликата на Доган за порциите, а после се закани, че ще вкара него и Станишев в затвора. А през 2013 г., когато подаде първата си оставка, каза, че по данни на чужди служби Доган планирал да го убие.

Д-р Ахмед Доган - философ по природа, либерал по душа и боец - демократ по характер

"Пътят продължава и може би най-трудното тепърва предстои. В проекта за развитие на ДПС не беше заложено утвърждаването му като лидерска партия. Но, за съжаление, това е политически факт. Никога не съм си представял дори, че само с едно изкарано от контекста изречение ще променя парламентарния вот на други партии.

Като лидер на ДПС се превърнах в политически гръмоотвод на всички негативни явления и процеси в страната. Когато кажа нещо съм виновен по правило, когато мълча, съм още по-виновен. А основната тенденция от последните две години е, че лидерът на ДПС следва да бъде виновен за целия преход.

Хора, които продадоха и разграбиха държавата искат да си измият ръцете с ДПС и неговия лидер. Всички знаете, че съм философ по природа, либерал по душа и боец - демократ по характер. И никой не може да ме стресне.

И в този ред на мисли, пред мен стои много важен казус : или аз съм априори неудобен за всички режими, или мишоците в политическата система са твърде много, както и в живота.

Идеята за ДПС е двадесет и пет години от живота ми и не съжалявам, че го създадох и му се отдадох. Напротив, осъзнах, че принципите на идентичността имат силата на природен закон, за което ви благодаря.

На последните парламентарни избори обществото избра реалността пред нереалистичните очаквания и външния спасител на страната, което е добре за демократичния процес.

Разбира се, все още външното месианство се трансформира във вътрешно, но това е част от логиката на демокрацията. Убеден съм, че обществото има нужда от политически катарзис и то трябва да го преживее.

Естествено този процес е свързан с предстоящата пълзяща криза по всички направления: управление, бизнес, ценности, политически елит, медия и модели на поведение...

Но този етап е необходим и пътят трябва да се извърви. България трябва да знае какво трябва да направи, и какво да очаква. Останалото е работа на политиците".

За да направиш най-общ анализ на двадесет годишен период на трансформация, ти трябва да го преживееш. Преживях го отново. И ми се струва, че Пътят продължава и, може би, най-трудното тепърва предстои.

И, накрая, ми позволете да се обърна в личен план към всички вас. ДПС се превърна в "кръвна група", "код", матрица...и визия за бъдещето...

Пожелавам ви от все сърце да приличате на себе си, въпреки промените, които правите в себе си. Дори ако се наложи да възкръсвате, за да бъдете същите!".

  

Ключови думи:

ДПС, Доган, речи, Бойко Борисов
12

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

БСП: Тези 5 млрд. заем за още F-16 ли са?

30.09.2020

5612 97
Поцинкованата любов ръжда не хваща

28.09.2020

Г-н БАЛЕВ

3201 3
ДПС се оплака от мутризация на политиката

29.09.2020

Обновена

ЛЮДМИЛ ИЛИЕВ

935 7

Коментари

проф. проф. дър...
снимка на проф. проф. дървингов

И защо пускат стари парчета?

Версии?

Минувач?

Антей

 

И от какво е недоволен Доган?!

 

Чуден театър на лицемерието е политическия живот на България!

 

Милиони българи чуха на пресконференцията след втория тур на президентските избори в 2016 г., лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ да казва: "избирателите на ДПС подкрепят независимият ген.Радев"

 

Рамадан Аталай от юни повтаря пред всички медии, че ДПС иска ново правителство без националистите.

 

За малоумни ли, считат българския народ, който плаща заплатите на депутатите?! ...

риболовец 5

  Искам сега да чуя Ахмед Доган.

  Що не вземе Слави да го покани?

  И не е Костов най-мразения човек в България, както на някои им се иска.

  

Джиджи

👍

Under_My_Thumb

“АГЕНТ ОТ ДАНС ПИШЕ ДО „АФЕРА“:

ЕТО КАК СЕ ДЕЙСТВА СРЕЩУ ВСИЧКИ, КОИТО СА ПРОТИВ БОРИСОВ И ГЕШЕВ! СКАНДАЛНИ ФАКТИ ОТ КУХНЯТА НА ДАНС! КАКВА „ЦЕНА“ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ БЪДЕЩИЯТ ШЕФ НА ДАНС, ПРОТЕЖЕ НА ГЕШЕВ” http://afera.bg/%d0%b0%d0%b3%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%be%d1%82-%d0%b4%d0%b0%d0%bd%d1%81-%d0%bf%d0%b8%d1%88%d0%b5-%d0%b4%d0%be-%d0%b0%d1%84%d0%b5%d1%80%d0%b0-%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%ba%d0%b0%d0%ba/#comment-754765

"...Мерките са предприети: ежедневно цивилни служители на ДАНС са внедрявани сред протестиращите граждани в София, Варна и другите градове. Всичко е документирано и докладвано по надлежния ред и на Гешев и към „Берлин“ и към „Сараите“, вероятно и на премиера, но към последния със сигурност в не пълен обем и не 100% обективно. На всички „фактори“ от протестните действия и „опозиционни“ журналисти, Богомилов е направил разпечатки на телефонната кореспонденция /абсолютно незаконно или с измислени мотиви за осъществявана противодържавна дейност/. Част от разпечатките са камуфлирани в други дирекции на Агенцията като разпечатки на лица, свързани с обекти на текущи разработки или във връзка с постъпили сигнали за дейност, попадаща в компетенциите на ДАНС /там са способни на всякакви витиевати ченгесарски интерпретации, когато твябва да „се докажат“ пред КОЙ и хората му. Прилагани са и СРС по измислени мотиви, за което са ползвани постъпили „секретни“ сигнали от „секретни“ сигналисти, потвърждаващи антидържавната дейност на протестиращите. На база това са направени „обосновани предположения“ за заплахи срещу националната сигурност и т.н. ..."

 

Памфуций
снимка на Памфуций

А сега, ГЕРБ да пусне на сайта си две неща:

1/ историческата реч в НС, в която Борисов твърди, че Доган го е "поръчал"

2/Интервюто на Борисов пред Медиапул от 2014, в което той твърди, че Доган чрез контрол върху медии и съдебна система управлява България. 

Джиджи

👌😁

wreckage
снимка на wreckage

герп е ултратоксичен за фсички политически играчи, а депесето не залага на куц кон, та...така.

Памфуций
снимка на Памфуций

ДПС е също ултратоксична ОПГ. 

wreckage
снимка на wreckage

да, но те нямат претенции да претставляват фсички.

Антей

 

Не знаем за какво имат претенции ДПС, но е факт българския народ ще помогне на суперполитика Доган да построи пристанището си с 350 млн.лв.!

 

Който знае, да изброи топ 3 на добрините, с които ДПС са подобрили благосъстоянието на същия този български народ!

 

 

Yellow Jacket

Между двама мафиоти, ако няма какво друго да направя, бих заложил на умния.

Въпроси?

 

Влез или се регистрирай за да коментираш