Quantcast
Аделина Радева напуска Нова телевизия | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Медии

Аделина Радева напуска Нова телевизия

Водещата се връща в БНТ, откъдето дойде в частната медия след отстраняването на Анна Цолова
5 555

Водещата на сутрешния блок на Нова телевизия "Здравей България" Аделина Радева напуска предаването и медията, стана ясно днес. Със сълзи на очи Радева се сбогува в ефир с колегата си Виктор Николаев и с екипа на блока, а той я изпрати с цветя. "Наистина много благодаря за прекрасните 2 и половина години на Нова телевизия, на зрителите, че ми дадоха възможност да водя предаването",  с тези думи Радева се сбогува със зрителите. Тя обяви, че има нужда от промяна и заради това напуска сутрешния блок и Нова телевизия.

От БНТ съобщиха, че още в понеделник Радева ще се появи отново в техния ефир и ще стане едно от лицата на следобедния блок "Още от деня". Водещата работи в  това предаване на обществената телевизия до 2018 г. Впоследствие тя се премести в Нова тв след отстраняването на Анна Цолова от екрана на "Здравей България".  

„Аделина Радева е доказан журналист, автор и водещ на много филми и телевизионни предавания. Всички познаваме работата ѝ, повече от 10 години е била част от БНТ, винаги е демонстрирала професионално отношение и много се радвам, че прие поканата ни отново да се присъедини към екипа. Това е поредна крачка към привличането на стойностни кадри, които вярват в каузата БНТ и са готови да работят за нея“. С тези думи, разпространени от БНТ, шефът на телевизията Емил Кошлуков коментира завръщането на Радева на "Сан Стефано" 29.

Още

ИТН размисли – ще преговаря с партиите на протеста за проектокабинета

20.07.2021

Обновена

10330
Кошлуков се оплака на Европа от министър Минеков

24.06.2021

3779
Минеков иска от СЕМ да накаже БНТ за отказано право на отговор

19.06.2021

8123