facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Видео

Медици от "Пирогов" аплодираха българите, останали си у дома

1 427

Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи. Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи! Благодарим Ви!

Posted by УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" on Sunday, April 12, 2020

В 21 ч. медици от УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" излязоха пред болницата и аплодираха повече от минута всички българи, които отговорно си остават по домовете и не излизат по празниците.

Ето какво написаха от болницата на профила си във "Фейсбук", в който пуснаха и видеоклип:

"Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи.
Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останете си вкъщи!
Благодарим Ви!
"

Тази сутрин водещи медици отправиха призив към българите да си стоят у дома по време на празниците - днешният Цветница и предстоящите Великденски. 

"Всяка вечер ни ръкопляскате. Ако си останетге по къщите, ние в 9 часа ще ви ръкопляскаме. Направете го. Нека не превръщаме болниците в морги. Нека запазим това, което постигнахме досега, благодарение на навременните мерки на щаба и да не си правим шега с това, което ни предстои. Нека да си останем по къщите и бог ще бъде с нас", призова гражданите директорът на Александровска болница Костадин Ангелов.

21

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Лекарката, "разнесла в Кърджали" COVID-19, се оказа набедена

26.08.2020

Обновена

ДИЯН ИВАНОВ

7351 6
Окован в болница след полицейски побой ще сезира съда в Страсбург

31.07.2020

4601 4
Полицаи и медици получават по 210 лв. ваучер за почивка

16.07.2020

ЙОАНА ПЕТРОВА

1721 4

Коментари

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

То хубаво си ръкопляскаме едни на други, ама кога ще вземем и ние и те дружно да напляскаме тия дето ни докараха до това дередже?

Iberia
снимка на Iberia

Кои са тези душмани, които са те докарали до това дередже с коронавируса?

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Ще ти кажа. Това сапоследователите на проф.Любомир Шиндаров, който по времето на Чернобилската авария ката вечер ми обясняваше по телевизора че:

 а) няма никакво радиоактивно замърсяване и

б) дори и да има такова, то е много полезно защото видите ли преди много години една маймуна влязла в една пещера, където имало повишена радиоактивност и като излязла вече била станала човек.

фортинбрас

След ВМА и „Пирогов” доказва, че превръщането на МЕДици в МЕКици вече е професионална цел, а не само страничен ефект на Масовата Бойковизация.

Бедни ми Балтов,

КОВИД – е Клинично Оглупяване Въздействащо с Имплозия на Декаданс.

Stоrmbringer

Редакцията, като гледам #1 и #3, май е най-добре да изтриете всички и дезактивирате коментарите под публикацията.

Shaaban_bin_Robert
снимка на Shaaban_bin_Robert

Имам по-добро предложение. Да ни ампутират пръстите на ръцете. А най-добре е да дойдат танковете!

bigchicken

Що? Не само о̀вци се включват?

Разрешени са само три реда сълзи от умиление и възхищение? И "СЛАВА ТЕБЕ, БОЙЧЕ!"? 
Не щем пък! 

bigchicken

Абе, някой знае ли какво ни предстои? Цял месец в чуденка ме държат и все предстои ли предстои... 
И какво правят по въпроса да се случи най-после? Гледам, цялата им некадърност не стига и ще си останем с чакането явно

Koчо

Ей тъй ще си ръкоплескуваме и хортуваме, докато стане време  да свърши и това представление на " Многострадалната Геновева "  

След кеширането очаквайте нашите нови спектакли.

Очакваме ви!

Conviction
снимка на Conviction

Благодарение на т.н лекари сте на 1 място по Смъртност....

Та какво пляскане?!

Все едно да пляскате на изнасилвач ,че не ви е убил а само....

Danibus

Ха-ха.😆

п.с. Мангъров що не ръкопляска човека.

atlantis

Пребройте колко души пляскат и си направете сами социологично проучване на подръжниците на НОЩ. По това време в "Пирогов" има много повече мед. персонал по  мое съвсем скорошно лично наблюдение. Преди седмица ме изписаха след тежка операция.

bigchicken

В интерес на истината от Пирогов един път съм си тръгвал и с приятно чувство. В клиниката по изгаряния бяха ужасно мили,, та рязането на разни неща с ножицата остана  на заден план. И мехлема, който ми изписаха е уникален!!! Другите посещения заради мен и децата не искам да ги споменавам.   Всъщност би ми било интересно как бихте реагирали на лекарска реплика "Я , донор", след като влязох на собствен ход с каска в ръка... Шлемът е голям, твърд и с удобен захват...

Сгугню
снимка на Сгугню

Мангъров що не ръкопляска човека.

Да не е щот не щат да му отпуснат края с тестовете, та да се облажи и едно търговско дружество,  чийто собственик той е?

atlantis

Краят с тестовете е отдавна отпуснат. Вече всяка лаборатория може да прави тестове срещу 30 лв. стига да има такива. С мъжът преди седмица заедно лежахме в "Пирогов". Аз в хирургията, той в неврохирургията заради инсулт. Приеха го там, а не в неврологията, която беше под карантина заради ковид. Но за зла участ докато чакали със синът ми до тях бил и човек с корона вирус. Лекуващата в последствие лекарка на мъжът ми го е прегледала и приела. За това преди да изпишат мъжът ми му направиха тест за ковид, но за пусти късмет същия ден правиха тестове на депутатите, та резултатът / отрицателен / дойде в 10 ч. вечерта и тогава го изписаха. Синът ми на другия ден беше на работа и споделил с шефа си случилото му се. Шефа му веднага извадил два теста, като на място му направил един, а вторият му дал за вкъщи, след което го прати да работи от нас за четиринадесе дни. Първият е отрицателен, а вторият предстои да видим. Мъжът ми е също под четиринадесет дневна карантина, като от РЗИ трябваше да го посетят и тестват повторно до миналия четвъртък, но от там ни пръ, ни ме. На цялата тази дандания, дъщеря ми ходи два пъти до две различни лаборатории и срещу 30 лв. си направи тестове и двата отрицателни. Та изписах всичко това за да потвърдя, че тестове ИМА.

usmivko

Много от медиците ще получат парче от баницата, сега няма нужда да се оправдават лекарските грешки. 

Само преди няколко месеца почина дете на три годинки от двустранна пневмония и тогава позицията на БЛС беше съвсем друга:

"Принудени сме да взимаме решения в тежки моменти и да изчакаме доказателствата. Когато вече ги имаме стана ясно, че този случай се касае за изключително тежка инфекция, протекла по най-бързия начин. Двустранна пневмония, кръвоизлив в надбъбречните жлези. Състояние несъвместимо с живота, настъпващо изключително бързо", каза д-р Маджаров.

"За съжаление, науката не е всесилна. В световен мащаб загиват повече от 800 000 души от пневмония годишно. За съжаление този нещастен случай доведе до това, че неоснователно бяха уволнени колеги. Екипите, които се бориха за живота на това дете неоснователно бяха наранени. Стигна се до там, че специалността педиатрия да получи допълнителен отлив. Стигна се до там уважавани лекари да бъдат опетнени", добави председателят на БЛС."

https://www.bgonair.bg/a/2-bulgaria/182393-bls-s-pozitsiya-3-godishnoto-dete-ne-e-pochinalo-zaradi-lekarska-greshka

Su38

Българският народ няма нужда от ръкопляскането на медиците. Българският народ винаги е показвал, че е съзнателен, когато човешки му се обясни, какви жертви трябва да направи и какво ще се постигне с тези жертви.

Съвсем съзнателно разделям "шефове" от "лекари".

Това, което българският народ има нужда, е извинението на медиците за думите на техните шефове навръх Цветница. Българският народ не е сбирщина от непослушни говеда. Българският народ не заслужава да бъде плашен, че ако не слуша, някой ще бъде принуден да решава кой да живее и кой да остане.

Българският народ има нужда да знае, че българските медици ще изпълнят дълга си. Въпреки очевидното безсмислие на заплахите, богохулството на шефовете, докарани в МС, българите бяха достойни.

Дългът на лекарите е болните да не стигат до реанимация, а да бъдат лекувани навреме. Да не се изпуска нито един болен. Да не се изпуска нито един лекар. Да не се затварят хемодиализи, кръвни центрове, родилни домове, щото всички са се втренчили в короната. Другите лекари и сестри са не по-малко герои. Защото те наистина спасяват нашия живор, в буквалния смисъл на думата, всеки един ден и на всеки един от нас. На тях трябва да ръкопляскаме. На тях трябва да благодарим. Защото животът не е само КОВИД.

фортинбрас

За разлика от пишещи в този форум съм работил в УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" по времето, в което беше „Храм на Хипократ”, а не „АД/търговско дружество на Херострат”. Убийството на „Пирогов” е част част от убийството на нормалността в България, извършващо се от пари, чрез пари и за пари.

 

Професор Д-р Георги Златарски (Лека му пръст!) и проф. д-р Асен Балтов са двата полюса на Храмът „Пирогов”, който винаги ще нося в сърцето си като Посвещение и Отдаденост в лекарското призвание да се премахват причините за човешката болка и страдание, и на Халите „Пирогов”, в които болката и страданието са стоки, с които бакалски и балтовски се търгува.

 

Докторе, излекувай първо себе си от психо КОВИД! – преди да си ръкопляскаш, че си клакьор в Ковид-психотероризма и съучастник на Мутрофашизма Борисов ІІІ-ти противоконституционен, престъпен… и правно нищожен мандат.

http://www.buda-la.com/articles/view/34

Conviction
снимка на Conviction

✌️

 

Аз съм фен на медицината но на тая  в НРБ  и КУба ,

сега  урод до урода...търговци ...

 

И пак з ачастните болници  що никъде 1 редТ з а  тези търсговски базари?

Звън®
снимка на Звън®

Радвам се, че срещам съмишленик! Да си здрав и бодър!

 

Колективните ръкопляскания са лакмус, безпощадно показващ всеобщата инфантилност и малоумие. Отвратително захаросан и инфантилен акт!

 

Апропо, познавате ли проф. Христо Христов, денски коремен хирург?

дъртреалист

че си клакьор в Ковид-психотероризма

Точно!

Влез или се регистрирай за да коментираш