Quantcast
Медици от "Пирогов" аплодираха българите, останали си у дома | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Видео

Медици от "Пирогов" аплодираха българите, останали си у дома

1 435

Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи. Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останети си вкъщи! Благодарим Ви!

Posted by УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" on Sunday, April 12, 2020

В 21 ч. медици от УМБАЛСМ "Н.И.Пирогов" излязоха пред болницата и аплодираха повече от минута всички българи, които отговорно си остават по домовете и не излизат по празниците.

Ето какво написаха от болницата на профила си във "Фейсбук", в който пуснаха и видеоклип:

"Тази вечер в 21 часа екипът на Пирогов излезе пред болницата и аплодира като жест на благодарност всички хора, които проявяват отговорност и солидарност като си остават вкъщи.
Бъдете и Вие отговорни и солидарни, останете си вкъщи!
Благодарим Ви!
"

Тази сутрин водещи медици отправиха призив към българите да си стоят у дома по време на празниците - днешният Цветница и предстоящите Великденски. 

"Всяка вечер ни ръкопляскате. Ако си останетге по къщите, ние в 9 часа ще ви ръкопляскаме. Направете го. Нека не превръщаме болниците в морги. Нека запазим това, което постигнахме досега, благодарение на навременните мерки на щаба и да не си правим шега с това, което ни предстои. Нека да си останем по къщите и бог ще бъде с нас", призова гражданите директорът на Александровска болница Костадин Ангелов.

Още

Асен Балтов бе уволнен и като редови лекар от "Пирогов"

13.09.2021

Обновена

9734
Започна война за добавките на медиците на първа линия

10.08.2021

627
Балтов се оплака от чегъртане в "Пирогов"

29.07.2021

3400