Quantcast
Мазилка от сграда рухна в центъра на София | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / България

Мазилка от сграда рухна в центъра на София

По чудо няма пострадали пешеходци
2 056
  btvnovinite.bg

Масивни парчета от мазилката на сграда в центъра на София паднаха в ранния следобед, съобщава bTV. Инцидентът се е случил на площад "Гарибалди" и по чудо няма пострадали, въпреки че на мястото е имало десетки пешеходци.

"Както си вървяхме, от фасадата като фонтан се изля количество мазилка, една жена на три-четири метра се размина", разказа очевидец.

Участъкът остана отцепен, докато го обезопасят. На място пристигнаха и от столичния инспекторат. Оттам заявиха, че отговорността за поддръжката на сградата е на собствениците. Според столичани обаче такива инциденти се случват често и трябва общината да вземе отношение.

"Сега" припомня, че миналата седмица 57-годишна жена пострада, след като парчета лед паднаха от покрива на Държавната агенция "Електронно управление". "Колежката ми, която вървеше с мен ми каза, че голям леден къс е паднал върху главата ми. Спомням си, че както вървях по тротоара нещо ме събори със страшна сила на земята и започна да тече силно кръв от главата ми, беше спукана", разказа тя пред NOVA.

Още

Липсваща маска е причината за нападението с нож в столичен тролей

22.06.2021

2171
Пороен дъжд наводни центъра на София

17.06.2021

3043
През ситото на времето: Кой дефилира на парада на ретро автомобили

12.06.2021

1089