facebook
twitter

ГОРЕЩИ НОВИНИ / Видео

Предубеден ли е Холивуд към капитализма?

1 639

Холивудските филми са пълни с антикапиталистически теми. В "Аватар" алчни миньори се канят да унищожат планетата. В новия "Джак Райън" социализмът няма нищо общо с проблемите на Венецуела. Лошият венецуелски диктатор е антиляв националист, а добрият венецуелски политик е адвокат за социална справедливост. Дори холивудските документални филми проповядват леви идеи, казва американският журналист Джон Стосел в поредния си видео коментар, посветен на предразсъдъците в Меката на киното.

Предубедеността е толкова голяма, че дори малцината актьори, които са с десни идеи, биват изолирани. Кевин Сорбо е един от малцината, които откровено говорят за своите убеждения открито и си понасят последиците. "Изведнъж започнах да получавам все по-малко обаждания. Агентът ми ме напусна... Чудех се защо. Толкова пари им бях донесъл на тези момчета. В Холивуд работят най-нетолерантните и злобни хора, които можете да срещнете днес", обяснява Сорбо. 

Джон Стосел е американски журналист с над 50 г. опит, който има собствен видео канал, чиято цел е да обясни свободата и свободния пазар на младите хора. Работил е в ABC News and Fox Business Channel. Известен е с провокативните си коментари.

 

Още

Коронавирусът застраши и "Оскарите" през 2021-а

20.05.2020

97
Почина звезда на Боливуд и Холивуд

29.04.2020

Обновена

1086
Летните хитове? Не, няма да излизат

19.04.2020

520
×