facebook
twitter

Видео

Минчо Спасов: Божков и Борисов трябва да лежат в съседни килии!

Хората вече трябва да получат културен шок от премиера, надява се бившият шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в 40-ото НС
11 845
"Тук и сега"

"Тук и сега" със Светла Петрова, Гост: Минчо Спасов, юрист

Posted by вестник Сега on Wednesday, June 17, 2020

"Надявам се, че хората, които наблюдават всички тези примери за простотия, неграмотност и липса на възпитание около премиера Борисов, ще получат културен шок" - така бившият шеф на парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред в 40-ото НС Минчо Спасов коментира последните компромати срещу министър-председателя Бойко Борисов.
"Хората може би вече трябва да разберат, че в кошарата са пуснали вълк, който вместо да пази, дели овцете с останалите вълци", образно обясни Спасов.
"Няма никакви съмнения, че аудио записът, който бе разпространен преди дни, е истински. Това е неговият стил на изразяване, това е неговата същност", категоричен е Спасов. 
Когато става дума за компромати е редно да се запитаме "Кому е изгодно"? В случая възможност да направи тези записи и тези снимки миналата година е имал бившият втори човек в партията Цветан Цветанов. Моето мнение е, че Цветанов има отношение към тези записи, предполага Спасов и добави: "Борисов знае кой е бил в стаята и го е записал". 
Ако погледнем данъчната декларация на г-н Борисов и допуснем, че тези пачки са истински - няма как да бъдат обяснени. Ще има проверка на прокуратурата, но резултатите от тази проверка е ясна - г-н Борисов ще бъде представен като жертва на руска или американска хибридна атака. На Корнелия Нинова или Румен Радев. Някакви такива простотия ще изкарат", смята Спасов. Абсурд е някоя чужда централа да се занимава в този момент с нашия премиер. Нямат си друга работа, добави още Спасов. 

Възможно е снимките, пуснати днес, да целят отклоняване на вниманието ни, допусна още Спасов. Според него, главното в момента са твърденията на Васил Божков, че разполага и е готов да предостави данни за корупция на правителството, а снимките само разконцентрират общественото внимание от това твърдение. "Божков и Борисов трябва да лежат в съседни килии по разследване, което главният прокурор Иван Гешев не е образувал", заяви Спасов. "Имаме слон в стаята, но гледаме оцапаната котка", обясни Спасов. Той заяви: "Заплашвам главния прокурор с дело по чл. 288 от Наказателния кодекс, защото той като орган на властта, не изпълнява задължението си да образува наказателно преследване при престъпление". 

21

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

Минчо Спасов е обвинен в хулиганство заради спирането на метрото

21.07.2020

Обновена

9626 146
Александър Кьосев: Народът се превърна в население

24.06.2020

4774 36
Грета Ганева: Много институции работят по поръчки за поглъщане на бизнес

10.06.2020

Обновена

7864 8

Коментари

Epikur

 

 Доста вероятно е,този да е интересен събеседник. Стига водещата да му даде възможност да говори. Защото бъбривостта на водещия, често  не позволява на събеседника да изкаже позициите си.

nottheone

и ако може - светла петрова да го остави да говори

 

пс - той колегата го казал по-горе

binich

Това кречетало ще остави ли събеседника си да говори. Ако съм на М. Спасов ще стана и ще си отида.

 

Slava
снимка на Slava

Всякакви изпълзяха от нафталина - да се плюнчат на гърба му и да го "свалят" от власт.

3biri

Само Боце трябва да има достъп до телевизиите!

hahobg

Може да се разреши достъп и на Тома Биков, Георги Харизанов, Спас Гърневски, както и на някои форумци. Важно е да имат "вяра, дето бронебойни куршуми не я пробиват"

rubstone

Да остави госта си да говори, че става досадно да говори върху , човека който е поканила  .  То става непоносимо да се слуша.

Epikur

 

 Умен мъж е М. Спасов, но тази госпожа въобще не я бива за водеща разговор. Така го прекъсва, изсипва своите разсъждения, които може да направи всеки от нас в свободен разговор с гост у дома, но съвсем неподходящи за телевизионно, или радиоинтервю. Това забелязвам и при Слави Трифонов, някакво непрекъснато дърдорене и прекъсване на госта. В интерес на точността Трифонов не беше такъв, вероятно с годините се появява тази старческа бъбривост. Например неговия сценарист Тошко Йорданов води много добре  предаването "Студио Хъ" и винаги се разбира цялостната позиция на гостите му.

Stan Dobrev

Молба към редакторите отговорни за ВИДЕО сегмента с водещ г-жа Петрова:

 

 

Има ли някой желанието и смелостта да поговори с водещия по повод растящият брой забележки/коментари за постоянните прекъсвания/добавки/неуместни вмъквания и т.н., което пречи да се развие тезата на госта и вгорчава настроението на читатели/зрители. 

 

Иначе замисъла на рубриката е основателно добър, но защо да не е по-добре?

 

Поздрави

Странджата

Варна  

    

Буболечо
снимка на Буболечо

Но трябва да призная, че водещата този път направи зашеметяваща интродукция.

Поздравления!

ssto

4

Ср., 17/06/2020 - 18:38 (нов)

Slava

Всякакви изпълзяха от нафталина - да се плюнчат на гърба му и да го "свалят" от власт.

 

Това е нищо. Съвсем скоро ще му наскачат съдружници, колеги, прости симпатизанти, та дори и роднини, в опит да се позичистят, като го захапят със злоба.

 

Сегашните борци с авторитаризма ще изглеждат благородни на фона на гербавата отмъстителност и самосъхранение.

 

Колежке, ще ви видим и вас, когато излязат доказателствата за престъпленията и прокуратурата стане независима.

Чичo
ще, ще, ще, ... така си "ще"-кате вече 10 години и с "ще"-кане ще си останете, докато други властват.
pasamaz

Страхувам се, че мнозинството коментиращи правят фундаментална грешка. Лицата, които имат ресурса и силата да ни пускат приказки от Аладин, записи от някъде, снимки от спалнята и т.н. им е крайно безразлично дали някой от н-тия форум харесва или не бойчето. Те пласират "настроение" защото искат нещо от Него. Като им го даде ще си бият дузпата към следващ "проект". Естеството на минпреда, известен още и като Винету, в някои среди, е ясно от години. Още от времето когато съчетаваше кожена тужурка с намек за борсалино. Търсеше камери и позираше в забрава. Доведе го на власт Европа (структуроопределящи фондации), феномена "типинг поинт" и най вече безпределните измами на лица като командира, мадридският мошенник, лицето на вечно кеширащата моника - сергей. Та, махайки ентусиазма настрана, Спасов е страшно прав като акцентира върху необходимостта прокуратурата да направи нещо реално за държавата-народ. Ясни са текстовете по НПК и делото с ясен свидетел срещу висши администратори е "нарисувано". Ако няма натиск в тази посока и не се случи то идиотите, не харесвам инфантилното и позьорско генерализиране на Иво Христов, няма да са 80%, а кръгли 100.

Фалконети
снимка на Фалконети

а бай минчо  на ешафода....

 

намерил се кой да  ръси  мозък👎

 

труострояване е тва тука..канят се някви за да им се дзвери някаква...

mi6osp.

Кварталите мутри "охраняват" с бухалки магазинчетата в махалите. 

Градските мутрис оръжие рекетират местните бизнесмени. 

Той рекетира чрез органите на държавата бизнеса в държавата. 

Няма бивши мутри. 

Стоф

Записът на 'Борисов' е несъмнено произведение на бсп пропагандата. Предизборно, нескопосано, и в типично техния сто и колко годишен стил. Премиерът никак не е за пример в много отношения, но двукраките от бсп и производни са много по-лош вариант. 

Стоф

При всичко това, имаше избори, и населението не предпочете ДСБ, ами тези от които сега се жалва. 

шиши

Логореята на Светла Петрова ми попречи да изгледам докрай интервюто. Може да съм пропуснал важна информация, но пък си съхраних важни нерви.

Чичo

<<Ще има проверка на прокуратурата, но резултатите от тази проверка е ясна - г-н Борисов ще бъде представен като жертва на руска или американска хибридна атака. На Корнелия Нинова или Румен Радев. Някакви такива простотия ще изкарат", смята Спасов.>>

Наистина ли говори така този другар, или редакцията от превъзбуда е сътворила тази красота на езика?

Guro Gurov

Това е нищо. Съвсем скоро ще му наскачат съдружници, колеги, прости симпатизанти, та дори и роднини, в опит да се позичистят, като го захапят със злоба.

Това е споменавано тук неведнъж.

И не ще го захапят, ще го оглозгат и разкостят в жалките си опити да се дистанцират. Жалкото е, не че ще го направят, а че веднага ще полегнат на някой друг престъпник и ще запеят "осанна".

За да са пак близо до огризките.

Щото друго не могат, асвен да доогризват останките от пира на императора си.

 

 

Giacomo Grelli
снимка на Giacomo Grelli

Надявам се г-жа Петрова да чете форума:

Без съмнение, Вие сте добър и интелигентен журналист.А такива напоследък се срещат все по-рядко.Но....

Във вашите интервюта зрителят остава с впечатлението, че Вие говорите повече от този, когото интервюирате.Сигурен съм, че бихте могли да отстраните тази Ваша, да я наречем ''слабост''.Забележката ми е изключително добронамерена.

Влез или се регистрирай за да коментираш