Quantcast
Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Видео

Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия

8 961

"Фабулата е ясна - ние я знаем от случая с Цветан Василев. Г-н Божков, като стар покерджия, изчака да мине драмата с коронавируса и разигра картата "Левски", обясни експертът проблемите с престъпността Тихомир Безлов в предаването "Тук и сега със Светла Петрова". 

"Божков достатъчно добре знае тази игра - от началото на прехода. Бизнесменът е абсолютно наясно кога преминава границата на закона и как да се върне чист от другата страна", смята той.

”Всички политически субекти имат лобита в хазарта, който формира над 3% от БВП. Ако Божков искаше да "отстреля" финансовия министър Горанов, щеше да съсредоточи целия огън върху него. С разиграването на картата "Левски" очевидно  е, че атаката е директно към Бойко Борисов”, отбеляза Безлов. Той се учуди защо акциите на ПФК "Левски" не бяха запорирани и не беше назначен синдик.

"Една от хипотезите за случващото се е, че се търси преструктуриране, завладяване на бизнеси", отчете Безлов и добави: "Силните на деня винаги са хора, които имат протекции от властта или хора, които имат силни международни протекции". 

"Когато сложиха камерите, броят на подкупите намаля два пъти. Само че след това започнаха да напускат катаджиите и нараснаха отново ПТП-та по пътищата", разказа още Тихомир Безлов в предаването "Тук и сега със Светла Петрова".

14

Влез или се регистрирай за да коментираш

Още

ЦИД прогнозира, че догодина престъпността ще се увеличи

24.11.2020

927 2
Александър Кьосев: Народът се превърна в население

24.06.2020

5201 36
Минчо Спасов: Божков и Борисов трябва да лежат в съседни килии!

17.06.2020

12199 19

Коментари

sega_reader

Безлов сме го слушали стотици пъти.

Няма какво да се очаква от него.

Твърде предпазлив е !

Да не кажа страхлив.

Винаги се е съобразявал как думите му ще се възприемат от властта.

Но, да изчакаме разговора, може пък да ме опровергае.

д-р Косeв
снимка на д-р Косeв

Освен, че е страхлив, скучен и смотан (не може да каже едно изречение без да измрънка), Безлов е и щатен ибрикчия на всяка власт. Започна в института по история на БКП, а сега е в о(т)бора на  поддръжниците на банкянската мутра.

pasamaz

Всичко е баланс. Когато се наложи да слушаш такива като Безлов е крайно уместно да прочетеш и Наоми Клайн и Достена Лаверн.

mvebus

Много е противен и духовно и физически г-н Безлов! Съжалявам, нямам друго усещане! И нишо не може да да научиш от него,защо го канят не разбирам.

Forza NATO

Льош Безлов, льош!

 

Вместо да развее байряка и да оглави бунта, седнал да говори балансирано...

Under_My_Thumb

Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия

За свободата на словото в подмандатната МУ територия

 

bTV с грандиозен гаф, докато Диков говори за Василев, Божков и нечия министерска кариера /видео/

   Сашо Диков заговори за Василев, Божков, нечия министерска кариера, а репортерът и операторът на bTV подозрително се дръпнаха от медийния калабалък. Точно тогава звънна телефонът на репортера на място, а от разговора чухме следното: Означава ли това, че не пускаме Диков в емисията? Пускаме Кралев, и след това Колев?

Това е поредната страница от сагата с акциите на ФК "Левски", след скандалното интервю на бизнесмена Васил Божков, джиросването на акциите на "сините" на премиера Бойко Борисов и сериозната политическа игра, която се развихря на медиен терен. bTV обаче направиха своеобразен фал - предаването "На живо" във Facebook улови и подозрителен разговор между продуцентите и репортера на място. Сиреч - какво пускаме и не пускаме в емисията.

 

https://www.facebook.com/100009745710632/videos/1149926332008880/?t=10

 

По-нататъшното му изявление обаче не чухме. Причината - репортерът на bTV се дръпна заради телефонно позвъняване.

От него се чу следното: Ало, Цецо, здравей. Означава ли това, че не пускаме Диков в емисията? Пускаме Кралев и след това Колев? Дай ми Влади. Влади, по това, което си ми написал - обявявам видео "Кралев" и след това обявявам видео "Колев". Диков не го обявявам. Добре, окей, разбрах. 

maestrata

Без Лов!Хвала!👹

idunno

Сега има една нова звезда с прическа "паничка". Май се води политолог (лаладжия) и обикновено го канят с Лайчев. Мисля че вече е доцент, Стойчо или Стойчев, нещо такова. Та тоя винаги ми напомня оная от "Опасен чар":

"...Знаех си че тоз човек ша са издигне !"

Та така по каналите

марк

 

 

 

                          МАЗНИК !

дядо Илия

Човекът много знае и освен това умее да го обясни! Не разбирам защо някои искат да им се хареса! 

Domi

Това за катаджиите е глупост...камерите били причината...и напускали... смяната на поколението е основната причина за намалелите подкупи...а  подобрените пътища и липсата на младо поколение като % от населението обяснява по малкото ПТП- та....размисли от терен.....8 

Domi

Това за катаджиите е глупост...камерите били причината...и напускали... смяната на поколението е основната причина за намалелите подкупи...а  подобрените пътища и липсата на младо поколение като % от населението обяснява по малкото ПТП- та....размисли от терен.....8 

Крумев

За Безлов ясно. Но и някой да обясни на Г-жа Петрова, че говори и обеснява повече от събеседниците си, прекъсва, дрънка, чете по сценарий, пълна досада. С Татяна Дончева беше същото,тръгне да каже нещо и тая ама бла, бла, бла.

Това поведение е много дразнещо ала Славчо Трифонов. 

Лека нощ на всички. 

Василиса Прекрасна

Трети ден се зверя...

Събеседникът с почистени вежди и силикон в устните ли ми се вижда?

Или само ми се вижда

 

Влез или се регистрирай за да коментираш