Quantcast
Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия | СЕГА
facebook
twitter

ВОДЕЩИ НОВИНИ / Видео

Тихомир Безлов: Божков действа като стар покерджия

9 013

"Фабулата е ясна - ние я знаем от случая с Цветан Василев. Г-н Божков, като стар покерджия, изчака да мине драмата с коронавируса и разигра картата "Левски", обясни експертът проблемите с престъпността Тихомир Безлов в предаването "Тук и сега със Светла Петрова". 

"Божков достатъчно добре знае тази игра - от началото на прехода. Бизнесменът е абсолютно наясно кога преминава границата на закона и как да се върне чист от другата страна", смята той.

”Всички политически субекти имат лобита в хазарта, който формира над 3% от БВП. Ако Божков искаше да "отстреля" финансовия министър Горанов, щеше да съсредоточи целия огън върху него. С разиграването на картата "Левски" очевидно  е, че атаката е директно към Бойко Борисов”, отбеляза Безлов. Той се учуди защо акциите на ПФК "Левски" не бяха запорирани и не беше назначен синдик.

"Една от хипотезите за случващото се е, че се търси преструктуриране, завладяване на бизнеси", отчете Безлов и добави: "Силните на деня винаги са хора, които имат протекции от властта или хора, които имат силни международни протекции". 

"Когато сложиха камерите, броят на подкупите намаля два пъти. Само че след това започнаха да напускат катаджиите и нараснаха отново ПТП-та по пътищата", разказа още Тихомир Безлов в предаването "Тук и сега със Светла Петрова".

Още

Банките спират да обслужват посочените в списъка "Магнитски"

08.06.2021

Обновена

ЮЛИАНА БОНЧЕВА

8902
ЦИД прогнозира, че догодина престъпността ще се увеличи

24.11.2020

930
Александър Кьосев: Народът се превърна в население

24.06.2020

5634